kroplisj Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Es nezinu vai jus varat man palidzet . bet jus esat vienigie kur varu kko reali pajauitat. Regulari kads uzhako drauga cs serveri,,! Vai ir iespejams kka to hakotaju nobanot? pec vinja uzdarbo6anas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) Gudrie(hint hint)sapratiis: 1. Izmaini Windowsa "hosts" failu (a vot neteikshu kur tas ir pasham gribas hackot) 2. Ieraksts shaads: NEVEELAMAIS_IP 127.0.0.1 Tikai nevareesi neko dariit ja (piem. connect in CS) vinja serverim utml lietas. Tapec, ka viss kas caur TCP/IP naak un iet, aiziet kkur d*rsaa. Vinjsh = NEVEELAMAIS_IP Ja tikuntaa vinjam izdodas (nu kautkaada iemesla peec) vari aizvietot ar: NEVEELAMAIS_IP KAUTKAADS_IP Un vel HINT Edited March 11, 2007 by thydevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexto... Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 host fails atrodas C:\WINDOWS\system32\drivers\etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Kapec tu pateici taga nevares neviens tik daudz teelot "1337 h4xx0r" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 Gudrie(hint hint)sapratiis: 1. Izmaini Windowsa "hosts" failu (a vot neteikshu kur tas ir pasham gribas hackot) 2. Ieraksts shaads: NEVEELAMAIS_IP 127.0.0.1 Tikai nevareesi neko dariit ja (piem. connect in CS) vinja serverim utml lietas. Tapec, ka viss kas caur TCP/IP naak un iet, aiziet kkur d*rsaa. Vinjsh = NEVEELAMAIS_IP Ja tikuntaa vinjam izdodas (nu kautkaada iemesla peec) vari aizvietot ar: NEVEELAMAIS_IP KAUTKAADS_IP Un vel HINT nja tatad man taja host failla ta dzeks ip jaieraxta un vis ? Es esmu uber noobs vel Jau ieprieks paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Jā un tu vari sēdēt VISU dienu, blenzt uz trafiku un ķert hackerus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 Lieta tada ka es jau8 vinju kadas 20 reizes esmu nobanojis Bet vinjs maina sava ip pedejos 3 ciparus Vai tur nekas nav lidzams ? Speletaji un es esmu ljoti dusmigs un reize ari bedigs jo serveris eksiste jau 2 gadus Un peksnji kkas tads bac KKads naglais purns kurs speciali lauz serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkiD Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 HMM kaa tas izpauzjaas, ka vinsjh uzlauzj to tavu servaku? nekad neesmu ne ar ko taadu saskaaries! Link to comment Share on other sites More sharing options...
edijs14 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 no consoles vajag iedod banu un rakstit niku jo reti kad tadi maina nikus...ja maina tad to otru variantu ko ieteica!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 Tas izpauzas taa ,ka vnk dazreiz ienak kads niks un uzraxta pat nokope6u d1mage: Server will crash in 10 secs un vel kko....... irc un vel bac un vnk uzkaras un parada speletajiem ka server connection time outed un vnk rada ka serv off... Uzhako serveri, tad vinjs ira japalaiz par jaunu un atkal serveris iet... Un tas mudzis panem pec 2 min atkal hak serveri , bet tad jau vairs ar niku neieiet un neko nesaka Vnk mesls vinjs ira . Ta ta4u nedrixt reali speciali lauzt serveri Gribot tjipa izkonkuret serveri Nu vai kko varat ieteikt VEl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Sadu brinumu esmu banojis jau biezi, bet ka nobanot pec sis te sistemas, ja vins spej IP mainit pedejos ciparus. Sis bans itka strada uz konkreto ip p.s nikus sis ari mil mainit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Par shito jau reiz runaaja. Cik atceros tur piemineeja iptables Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) izmanto laiku, un ja vins maina peedejos 3 ciparus ip dari taa: banned.cfg (cstrike mapiite) ieliec IP: (ja vinja Ip ir 88.133.77.xxx) (jo vins pedejos 3 ciparus maina) 88.133.77. <- shito nokopee 88.133.77.1 88.133.77.2 88.133.77.3 ... 88.133.77.250 88.133.77.251 88.133.77.252 88.133.77.253 88.133.77.254 88.133.77.255 Vari arii pameeginaat ar Sygate Firewall un dabuut vinja MAC adresi un NOBLOKJEET. Bet vins var izmantoot MAC spooferi, un nomainiit MAC, bet tad vinam visticamaak internets neies, ja vinam ir populaars Internet Providers, tad parasti ISP ir nopircis IP range piem. ISP nopircis ir 85.241.83.*** tatad 255 klienti maksimums. Tad viniem (IP) nebus pieeja tev un tev nebus pieeja viniem. IESAKU NOBLOKJET VINA MAC ADRESI. Ar firewallu laikam bija iespeejams blokjeet IP range lai nebuutu jaaraksta 255 adreses ar roku. ( 88.133.77.1 liidz 88.133.77.255) VEEL Vari ierakstiit SERVER.CFG rindiju sv_allowdownload 0 Tad neviens nevarees ka4aat custom mapes, texturas, wad, sounds, utt. Ja tev var WebServer uz taa pasha PC Vari uztaisiit webserveri, baazes direktorija ir CS servera CS1.6 mapiite. Rindinja ir: sv_allowdownload 1 sv_allowupload 1 sv_downloadurl "http://83.243.88.134:1337/cstrike/" ^taa adrese straadaa, mans pc kad ir on, svariigie faili ir aizsargtaati. Abyss Web Server is labs, labaaks nekaa Apache peec manaam domaam, shito webserveri man itaalietis ieteica. Ar CS versijaam kas ir 26. Novembra 2003 vai jaunaakas nav tik viegli uzhackot! Edited March 12, 2007 by thydevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 Hmmm... Tas tagad nenozime ka visi ar tadu ip sakumu bus banoti???? Nu bet paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
edijs14 Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 kaimiņiem jau ip ir diezgan lidzigas...meģinas iet kaimiņš tam bus bans(nu ta lauzeja kaimiņš) bet cēla mērķa vārdā var darīt visu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 Bljin nu ja , spelletajiem tas var nepatik Nu laikam jadara bus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now