MADKILL Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Sveiki! Man ir šāda problēma. Šodien ap 12:00 sāka sāpēt auss un tagad jau ļoti sāp. Pirms gada man bija vidusauss iekaisums. Mājās man ir kautkādi ausspilieni, no kuriem man palika vēl sliktāk, guļu uz kompreses, kas arī īpaši daudz nepalīdz. Varbūt ja kāds zin kādu labu veidu kā pēc iespējas ātrāk novērst sāpes, vai arī ja kāds zin kur smelt informāciju - LŪDZU RAKSTIET! Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexto... Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Viss labāk būtu doties pie ārsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexto... Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Rekur kautkāda infa par aus sāpēm Šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Internets ir istaa vieta kur atrast visu vajadziigo savas veseliibas uzlaboshanai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Viss labāk būtu doties pie ārsta. tas butu viss labākais pirms 2 gadiem manam draugam bija kas lidzigs lidz vinam dzirde palika loti slikta labak tiesam aizej pie arsta! tas var nakotne loti slikti ietekmet dzirdi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) Viss labāk būtu doties pie ārsta. Visticamaak peec manas lielaas pieredzes tev ir iekaisis deguna dobums shim laikam tas ir diezgan aktuaali, pasham taa nesen bija degunaa izdevidojas strutas, un veelak tas aiziet arii lidz kadai no ausiim un lot saap ausis, bet citreiz ir taa kad iejiet galvaa un riktiigi saap galva . kaa bija man , tev jaajiet ir pie aarsta "Lora" izskalos tev degunu un jutiisies daudz labaak! Edited March 11, 2007 by esc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 EJ PIE ĀRSTA! (ārsts nekož!) gign ir pēdējā vieta kur prasīt palīdzību šādos jautājumos! te tu saklausīsies visādu dauņu ieteikumus un "ielaidīsi" kaut kādu slimību kuru moš pēc tam nevar izārstēt... tātad prasi mammai/papam un ej pie ārsta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts