zv3rs Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 psc moovijs bij tik labs ka dirst gribas , ja kas mooviji jaliek Radoshaja shita Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Nau jau tik drausmiigs taa ka tu staasti Citiem veel sudiigaki pirmie muuviji ! Nav tik slikts? Tu noshauj vienu dzheku un peectam veel pusmin skraidi un tad paarlec uz naakamo epizodi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 Nav tik slikts? Tu noshauj vienu dzheku un peectam veel pusmin skraidi un tad paarlec uz naakamo epizodi! Es vienaa serverii speleeju par 2h visu uzfilmeeju :: Un tas ir pwnedu server! Nu ko man citu filmeet kur es viens pats pret 10 CT vai TS ? Kaa sanaak taa filmeeju :: Pasties ir jau veel sliktaaki :: Kuram izdodas labaak kuram 6vakaak ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 tapat man tas tavs moovijs nepatika Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 tapat man tas tavs moovijs nepatika Nu un man no taa sliktaak nepaliks :: Dazhiem patiik lielaakai daljai nee Tapaat pirmie taisiitie muuviji dazhi norm dazhi ritiigie Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Patieshaam, sliktaaaku "muuviju" neesmu redzeejis . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Nu un man no taa sliktaak nepaliks :: Dazhiem patiik lielaakai daljai nee Tapaat pirmie taisiitie muuviji dazhi norm dazhi ritiigie lol. nedomāju, ka kādam īstenībā patīk. Kur var tik stulbs būt ka taisa movie kur skraida 1min pa mapi, tad vienu nošauj un skraida vē pus mapi un tad tikai uz nākošo vietu pārlēc. Kā teikt nākošais frags pa visam citā vietā. Tik stulbu movie meikeri pirmo reizi redzu.. Nav jābūt pro movie meikerim, lai saprastu, ka nav jāliek movie kur skraida 1min tad vienu nošauj kā iesācējs un tad vēl skraida pus mapi.. lol jebal daunis!!! Vnk tik stulbu cilvēku man reti sanāk sastapt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 lol. nedomāju, ka kādam īstenībā patīk. Kur var tik stulbs būt ka taisa movie kur skraida 1min pa mapi, tad vienu nošauj un skraida vē pus mapi un tad tikai uz nākošo vietu pārlēc. Kā teikt nākošais frags pa visam citā vietā. Tik stulbu movie meikeri pirmo reizi redzu.. Nav jābūt pro movie meikerim, lai saprastu, ka nav jāliek movie kur skraida 1min tad vienu nošauj kā iesācējs un tad vēl skraida pus mapi.. lol jebal daunis!!! Vnk tik stulbu cilvēku man reti sanāk sastapt. nu blje ka tur cilweeki jameklee vai ej nomirsti tur kur vinji baraa pa 10 iet :@ 6o muuviju veel es paar taisii6u vai taisii6u ilgi...ilgi...citu Es nez kaaDs admins visp pwnedaa panjeema nobanoja par SH tikai taapeeC ka es nolbliezu 3 hedaa peec kartas :: Tagad jameklee cits normaals serveris :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiba Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 norm video vareeja buut labaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Nau jau tik drausmiigs taa ka tu staasti Citiem veel sudiigaki pirmie muuviji ! Tas nav attaisnojums tev! Uztaisi kaut ko , ar ko buutu prieks lepoties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Atļaušos šeit pie reizes ielikt arī sava drauga mūviju. Nekas īpašs, bet noskatīties var : Cipelei jau pa gruutu izveidot jaunu topiku, jaabaazh Seskvacha, tb SasMena topikaa... a lol izskatiijas, ka tas dzeks spelee ar software mode nevis openGL, mozh videne kkada aizveesturiska? enivei, fragi "vieninieki", bet labi bija tas, ka praktiski visi hs, intro diezgan labs, muzichka laba, viss ierulleeja! 9/10! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 Man liekas ka vis jau ir pateikts :suuds_un_viss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Kruts mūvijs, itīpaši man patika mūzika kas tur skanēja, uzreiz tādu pacilājumu sajust varēja, nevis kā parasti kāds rēcamais gabals skan. Priekš pirmā mūvija diezgan labi, tik starp ekšenu ainām pārāk lielas atstarpes, bet vismaz ir brīdis paklausīties foršo Blek Eyed Peas.. 10ar plusu/10 alibidech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 Kruts mūvijs, itīpaši man patika mūzika kas tur skanēja, uzreiz tādu pacilājumu sajust varēja, nevis kā parasti kāds rēcamais gabals skan. Priekš pirmā mūvija diezgan labi, tik starp ekšenu ainām pārāk lielas atstarpes, bet vismaz ir brīdis paklausīties foršo Blek Eyed Peas.. 10ar plusu/10 alibidech. njaa...viss ir taa kaa tu teici::Citos muuvijos taisi6u savadaak--^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Noskatijos labzz Labzz sakums Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 Noskatijos labzz Labzz sakums aga sakums un beigas normaalas Vidus gan Sucks :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur007 Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) godiigi sakot tavs muuvijs ir peedejais suuds!!! tur nemti parasti fragi ko ikdiena var atvaakt psc 0.1/10 (0.1 par piecu minuushu darbu) EDIT: Un takaa Who.mE? teica, ka 1 minuuti pa mapi skraidi, tada atvaac vienu un atkal skraida labais Edited March 11, 2007 by artur007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 godiigi sakot tavs muuvijs ir peedejais suuds!!! tur nemti parasti fragi ko ikdiena var atvaakt psc 0.1/10 (0.1 par piecu minuushu darbu) EDIT: Un takaa Who.mE? teica, ka 1 minuuti pa mapi skraidi, tada atvaac vienu un atkal skraida labais Tu pa ciprus vai tas sašas muviju runā>?Nu te 1mais otrajam toch klat nestav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur007 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Atļaušos šeit pie reizes ielikt arī sava drauga mūviju. Nekas īpašs, bet noskatīties var : http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=30348&ext=WMV Sas man mūvijam nav ne vainas, tikai nākamajā mūvija jābūt labākiem fragiem shis muuvijs ir taads pats suuds kaa SaS^MANa! tur arii baigi reaali fragi, psc taads suuuds Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 (edited) Labi Fragi,bet ar sony vegas butu labak Kad bus jaunaakais video gribas loti redzet Edited March 25, 2007 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 (edited) Njā, ja tu neskraidītu pa mapi pusstundu un parasti fragi nebūtu, būtu labi, bet nu diezgan labs...6/10, un el_Moerto- visi nav tādi megauberkruti mūvīmeikeri kā tu, varbūt tas ir viņa pirmais mūvijs? Un viņs pateica, taisīts ar sūdu WMM, drīz taisīs ar Sony Vegas. EDIT: Atvainojos par dubultpostu, kautkas nolagoja Edited March 25, 2007 by Chakijzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
JANsis Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 avtor, ubeisja ob stenu bljadj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 avtor, ubeisja ob stenu bljadj.. a tebja ubits nenado .. ti poka bamboochu sose6 tak6to nevijbvsa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Labi Fragi,bet ar sony vegas butu labak Kad bus jaunaakais video gribas loti redzet Kur bija kaads labs frags? Es arii gaidiishu ar nepacietiibu naakamo suudu, vares vismaz normaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiba Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 mother fucker big shit.... kas taa par huinju!!! esu tevi redzējis spelējam labāk bet kā tu taisi mūviku tu paliec n00bs laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts