am0n Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Taa nu luuk,sodien nedaudz uzspeeleeju juusu serverii,sapratu ka ir skillots! Taatad mani tas ieintreseeja! Patik spelet ar klaniem,sajaa topikaa veeleetos,lai atsaucas tie kuri veelas veidot kopiigu klanu! Jums varbut tas liksies smiekligi jo mans pirmais posts un tt,bet esmu skillots,un arii veeleetos lai atsaucas skillotie! Mans ratio ir 2:0 ~ videeji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 am0n said: Taa nu luuk,sodien nedaudz uzspeeleeju juusu serverii,sapratu ka ir skillots! Taatad mani tas ieintreseeja! Patik spelet ar klaniem,sajaa topikaa veeleetos,lai atsaucas tie kuri veelas veidot kopiigu klanu! Jums varbut tas liksies smiekligi jo mans pirmais posts un tt,bet esmu skillots,un arii veeleetos lai atsaucas skillotie! Mans ratio ir 2:0 ~ videeji! pag nesapratu tu gribi lai raxta tie kas ar tewīm kopā vēlas veidot klanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
am0n Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 Cik saprotu tu gribi veidot kopeju klanu! hmm,man nekas nebutu pretim ja vien zinatu kaa patiesiibaa speelee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 vsp varētu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
am0n Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 psc,nesakariigs dzeks,kaads veel pirmais posts,labaak es vareetu ar kaadu citu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 es vareetu... tik es saaku apsaubiit tavu skillu Link to comment Share on other sites More sharing options...
incomer Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 r1lexY said: es vareetu... tik es saaku apsaubiit tavu skillu Varbuut kaads ar maniim? arii tik nesen saaku speeleet,varbuut nezini manu skill,tad ienac ieksh servera, itkaa ratio ap 2.4 svaarstaas! un arii veelos klan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
de.Fault Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 who cares ratio? aims, šaušanas skills kopumā un galva, kas aizpildīta ar pelēku masu - to kopumā var nosaukt par skillu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
getworth Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 nē nu vnk ūberkēkss es gribu, gribu, gribu EDIT: gribēji gan Link to comment Share on other sites More sharing options...
rieksts Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 un kas notiks kad visi buus pieteikusies!!!! ko tad juus dariisiet???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Blin ,salikt jums visiem vārnas par spamošanu ,bet topica sācējam banu uz pāris dienām ,bet šodien ir piektdiena,tākā miers ar jums meitenes. Nē,tomēr pārdomāju am0n dabon banu par melošanu un debīlu topicu veidošanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts