easports Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Kaaa zbot var nomainit vardus??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 kkur cstrike mapē laikam kkādā cfg failā varēja īsti neatceros... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 ko tad raxti ja neatceries ? es nezinu bet esmu sastapies ar 2veidu zbotiem vieniem ira bot_add <nick> otram BotProfile.dll atver ar notepad un maini strokjus kadiem vinji skrien, vardus , reakciju un agresivitati GL & HF Link to comment Share on other sites More sharing options...
easports Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 ko tad raxti ja neatceries ? es nezinu bet esmu sastapies ar 2veidu zbotiem vieniem ira bot_add <nick> otram BotProfile.dll atver ar notepad un maini strokjus kadiem vinji skrien, vardus , reakciju un agresivitati GL & HF tnx domino vis aizgaja!!!! kalmaar apsveicu tevi ar 8.martu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 saņem kalmār BTW: BotProfile.db nevis .dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts