Tomekkz Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Tātad lieta tāda, ka kautkā nesanāk uzlikt pluginus uz servera. Novilkto pluginu ievelku \addons\amxmodx\plugins mapē. tad \addons\amxmodx\configs\plugins.ini faila beigās pielieku plugina nosaukumu. bet plugins neaiziet... ierakstot servera consolē list amxx rādās " Bad loading" ko esmu izdarijis nepareizi vai ko esmu izlaidis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomekkz Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 aivainojos, nogljukoja nets, tapēc divus sanāca iepostēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
PacStyle Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 mosh tas plugins nav prieksh amxx a mosh versija nav iistaa... vai vienk tu nemaaki pluginu ielikt pareizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 naca tikai plugins, nenaca nekadi papildus faili jeb tava amxx versija neder....varbut tur ir kada problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbSyEnE Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Tomekkz said: \addons\amxmodx\configs\plugins.ini faila beigās pielieku plugina nosaukumu. bet plugins neaiziet... ierakstot servera consolē list amxx rādās " Bad loading" ko esmu izdarijis nepareizi vai ko esmu izlaidis? Peec tava rakstiitaa tur truukst plugina beigaas .amxx vismaz taa e s sapratu Kad liec configs/pluginis.ini faila tad liec taa plugnaname.amxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now