Mahmeds Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 pag, nu tad 7dien mutijam? Nu tad jau laikam ta snak, bet arii jau tikai tie, kas velas. Man no rita gaziite aizes uz darbu vareshu visu dienu kalbasit Holl nu tad piesakies no rita, kad esui paveris acis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 sarunāts, tātād 7dien! visi gribētāji, vēlams dabūt, kādus 4, lai varam bombīt 2x2 kaimiņš būs jānorubī no neta, jo man liekas, ka rūters neļauj man piekonektēties citiem spēlētājiem, kā toreiz ar SHARp`u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted March 31, 2007 Author Report Share Posted March 31, 2007 (edited) ar komandām iesūkā, ja nu vienīgi jūs parasti sarunājat savā starpā, kurš ar kuru komandā, jo cik aceros, ja uzliek komandas, tad tu vari ieiet komandas biedra pilī, pieiet pie viņa un atņemt viņam artifaktus u.t.t, tas vienkārši iesūkā Edited March 31, 2007 by Hofo Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 nejau game modē likt to 2vs2, bet sarunāt.. un piepist ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 daa besii tas aliances it sevishkji ,ja nezini cik labi spelee otrs...piem es kaa pro tieku salikts kopaa ar kadu noob asti , tad jau arii nekada pratiga geimoshana nesanak. Labak, ja kapa, tad kapaa katrs pats par sevi un viss, tad arii bus dabiskais atbirums. Un jaa ja runa par tikla geimiem, nedrikst bremzet ieshanu jaiet maksimali atri un vispar uzliek kaut kadu laika limitu un miers. savadak taa var muzigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Nu juus dzeki ahujeli, es svetdien nevaru, blee bija tak runaats 2dien... Kuram normalam cilvekam gribas 7diena pie datora sedeet??? Kamoon, jus varat bombiit , bet es joprojaam esmu, kad varetu kadu 1 dienu, vai 2dienu parambaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Nu juus dzeki ahujeli, es svetdien nevaru, blee bija tak runaats 2dien... Kuram normalam cilvekam gribas 7diena pie datora sedeet??? Kamoon, jus varat bombiit , bet es joprojaam esmu, kad varetu kadu 1 dienu, vai 2dienu parambaat nu nekas parambasim arii 1dien Bet man vienkarshi rit breiva diena un bushu loti noguris lai vispar izvilktos laukaa no majas Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 nu nekas parambasim arii 1dien Bet man vienkarshi rit breiva diena un bushu loti noguris lai vispar izvilktos laukaa no majas noguris no naudas tērēšanas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 noguris no naudas tērēšanas? Hollow Joks vietaa shai sezonai Bet diemzel no darba Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 daa besii tas aliances it sevishkji ,ja nezini cik labi spelee otrs...piem es kaa pro tieku salikts kopaa ar kadu noob asti , tad jau arii nekada pratiga geimoshana nesanak. Labak, ja kapa, tad kapaa katrs pats par sevi un viss, tad arii bus dabiskais atbirums. Un jaa ja runa par tikla geimiem, nedrikst bremzet ieshanu jaiet maksimali atri un vispar uzliek kaut kadu laika limitu un miers. savadak taa var muzigi. nu tad mums jābūt kopā ,es arī pr0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 nu tad mums jābūt kopā ,es arī pr0 nu tad jūs abi varēsiet spēlēt pret mani vienu, jo es jūs abus iznesīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 nu tad jūs abi varēsiet spēlēt pret mani vienu, jo es jūs abus iznesīšu. sapņo vien dēliņ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 es jūs visus trīs ieskaitot sapņaino hollowlaifu iznesīšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 es jūs visus trīs ieskaitot sapņaino hollowlaifu iznesīšu tagad tu arī sapņo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 davai, rīkojam turnīru, uz M kartes. 1vs1... redzēs kurš ir īstais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 ar komandām iesūkā, ja nu vienīgi jūs parasti sarunājat savā starpā, kurš ar kuru komandā, jo cik aceros, ja uzliek komandas, tad tu vari ieiet komandas biedra pilī, pieiet pie viņa un atņemt viņam artifaktus u.t.t, tas vienkārši iesūkā nezinu vai kāds atbildēja, bet tā nevar. Tu vari ieiet tikai tiimmeita pilī un paskatītites, neko tu no viņa paņemt nevari, bez viņa piekrišanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 (edited) Jus takad metajaties ar vaardiem , labi speletaji taa nedara!! Tik un ta es varu viens pret 7 , bet es spelejam mana pastaistaja kartee!! Edited April 1, 2007 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Pēc kā jūs spriežat, ka esat 1337 pr0 ? Pats esmu daudz šo spēli spēlējis un tikai aptuveni vienā no desmit kartēm varu iznest kompi uz 200%. Es esmu pr0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Pēc kā jūs spriežat, ka esat 1337 pr0 ? Pats esmu daudz šo spēli spēlējis un tikai aptuveni vienā no desmit kartēm varu iznest kompi uz 200%. Es esmu pr0? jā, tu esi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Taatad??? Datums? Laiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 dazhi jautajumi sakara ar game... 1. cik laila pec svara? 2. cik ieinstalejot aiznel? 3. Grafika? 4. Prasibas..(man jau minimum vaig..) 5. Kura serveri kopa dragasim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Tu vispar maki spleet , jo si ir prata spele nevis kautkads shoot and run! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 dazhi jautajumi sakara ar game... 1. cik laila pec svara? 2. cik ieinstalejot aiznel? 3. Grafika? 4. Prasibas..(man jau minimum vaig..) 5. Kura serveri kopa dragasim... pagaidam tu izklausies pec reala pidinja, kas nezin kas vispar shitas par geimu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 Bet kad tu esi komandā ar kādu tu vari viņam tērēt resursus, vismaz man tā liekas, bet varbūt arī nē, vispār nepatīk spēlēt komandās. P.s Joprojām kačāju (sanāca neliela kļūmīte) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tRash Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 laikam esmu tieshi laikaa ienaacis ja buushu briivs, mans arii uzrukaas vienu no labaakajaam speeleem ever made cik h nav pavadiitas pie homm3 visaam daljaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now