Jump to content
GIGN Forum

Howl3r


EmptyZiepes
 Share

Recommended Posts

Izsaku sūdzību par spēlētāju howl3r.Spēlēju ar niku Empty.Karte aztecs.Spēlēju pa teroriem.Ik pa brīdim ieslēdzu mikrofonu,lai ziņotu ,kas kur nāk utt.Te viens gudrinieks howl3r man saka lai beidzu runāt.Atsaku,ka nē.Džeks mani noslejo.Nedomāju ,ka tas ir vislābākais veids kā parādīt savus muskuļus.Ja kaut kas nepatīk,gago( ar pamatojumu),bet ne jau nu slay. Visvieglākais risinājums ir ieslēgt voice_enable 0. Tāds joks pirmo reizi gadās.

Link to comment
Share on other sites

Pareizi darija, jo aizradijums bija - "Te viens gudrinieks howl3r man saka lai beidzu runāt".... Ta ka sudzibai naw jegas.... Man ari ir ZB ja kkads LOsis pa mic runa visu laiku ka neko newar dzirdet! Priecajies ka nenoravi ban

Link to comment
Share on other sites

Saubos par Empty, ka vins kautko bezjega ir pirdelejis pa mic speles laika.

Zorg tev laikam nav zinami mic lietosanas noteikumi.

Viens no viniem izklasta tadu ideju, ka mikrafons ir izdomats (itseviksi tas tur taja cs iemonstrotais ieksaa) lai pavestitu visiem saviem komandas biedriem, kur atrodas pretinieks, c4 utt. Ja tev tada info neliekas saistosa - izsledz. Un pirms pasaki par kadu losis, padoma vai pats gadijuma nemedzi tads but.

Link to comment
Share on other sites

Saubos vai slayotu par pretinieku atraassanas vietu C4 vai tmlidz... Tad jau jadoma vai admins naw .....! Nu es esmu LOsis skauz??? biggrin.gif

Idiot, kur ir aizliegts runāt pa mikrofonu? Nevajag domāt admins ir vai nav. Vnk nevajag stulbības gvelzt.

Link to comment
Share on other sites

Piekriitu Ziepisha kungam. Man pasam runaat pa mikrofonu patiik smile.gif, un tas paliidz tikai komandai sadarboties. Ja saak dziedaat vai raudaat mikrofona, tad gan vajag slay, vai arii skali kliegt esmu paalii!!!!

p.s.esmu dziedajis Latvijas himnu pa mikrofonu, vot to gan aizliegt neviens nevar thumbsup.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...