vilmiz Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Sveiki. Iepriekš gribu pateikt, ka ar šādu "gļuku" saskaros pirmo reizi... Uzstādīju cs16full_v6...Daudzi zinat, ka var novilkt šo piemēram baltgames.lv... Uzstādiju patch'u cs16patch_full_v29... Palaižu.... Viss iet forši, kā vienmēr, BET tiklīdz nospiežu šaušanas podziņu, parādās melnie grafiskie plankumi Smieklīgi, bet nu pirms tam viss bij ok... Varbūt man kkas jāieraksta vai jāizdzēš config.cfg vai kkur citur.... Nezinu... Šeit ir bildīte, kur var šo problēmu apskatīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 grafika pie vainas -> liec openGL Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzz Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Sveiki. Iepriekš gribu pateikt, ka ar šādu "gļuku" saskaros pirmo reizi... Uzstādīju cs16full_v6...Daudzi zinat, ka var novilkt šo piemēram baltgames.lv... Uzstādiju patch'u cs16patch_full_v29... Palaižu.... Viss iet forši, kā vienmēr, BET tiklīdz nospiežu šaušanas podziņu, parādās melnie grafiskie plankumi biggrin.gif Smieklīgi, bet nu pirms tam viss bij ok... Varbūt man kkas jāieraksta vai jāizdzēš config.cfg vai kkur citur.... Nezinu... Man ari bija tada probleminja es novilku preks savas videokartes kvalitates draiveru un vairs nekas tads nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
BenQ Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Man ari bija tada probleminja es novilku preks savas videokartes kvalitates draiveru un vairs nekas tads nebija k-kas mjb ar video karti!! ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 vnk vajag vecākus v-driverus uzlikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now