iluzz Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 (edited) kr4 es zinu ka tas nau saistits ar cs , bet nezinaju nevienu citu forumu kur pajautat taka sori.... man ir tada problema kad iesledzu pc man izmet eror ar tekstu THIS APPLICATION HAS FAILED TO START BECAUSE WMDRMSDK.DLL WAS NOT FOUNDET. RE-INSTALLING THE PPLICATION MAY FIX THIS PROBLEM. un tipo erora nosaukums uz aigsejas linijas ir UNREGMP2.exe - Unable To Locate Component taka ja jus zinat plizz pasakat es vineakrsi nezinu citu forumu kur pajautat Edited March 1, 2007 by iluzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 kr4 es zinu ka tas nau saistits ar cs , bet nezinaju nevienu citu forumu kur pajautat taka sori.... man ir tada problema kad iesledzu pc man izmet eror ar tekstu THIS APPLICATION HAS FAILED TO START BECAUSE WMDRMSDK.DLL WAS NOT FOUNDET. RE-INSTALLING THE PPLICATION MAY FIX THIS PROBLEM. un tipo erora nosaukums uz aigsejas linijas ir UNREGMP2.exe - Unable To Locate Component taka ja jus zinat plizz pasakat es vineakrsi nezinu citu forumu kur pajautat un ko tad tu gribi lai mēs tev pasakām? tur jau viss skaidri rakstīts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzz Posted March 1, 2007 Author Report Share Posted March 1, 2007 un ko tad tu gribi lai mēs tev pasakām? tur jau viss skaidri rakstīts! es jau nez kur ta atrodas tiesi tape ari jautaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
rieksts Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 es jau nez kur ta atrodas tiesi tape ari jautaju tas ir tavs dators un tew vins jaapaziist labaak nekaa mums!!!!! un saadiem jautaajumiem ir domaata sadala spams!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzz Posted March 1, 2007 Author Report Share Posted March 1, 2007 tas ir tavs dators un tew vins jaapaziist labaak nekaa mums!!!!! un saadiem jautaajumiem ir domaata sadala spams!!!!! nu ja es butu tik gurdrs un zinatu kurs stav vis butu ok bet es nezinu un tape dosos uz spam sadalu jautasu tur tnx ka visar paldizejat 30% Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 nu ja ka nav, bet tapēc nebija 2 topiki jātaisa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts