SuperRembo Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 (edited) Dazi neticeja ka mans wow paliks kaut cik normals. Sorry par spam. Tas tiem kas spele Wow un mekle serverus ka blizzlike vai fun. IRC #wow.xbpw reg http://bpw.hopto.org/wow Un leja ir bilde, lai jus ticetu kads izaugums notika pa 3 dienam Edited March 1, 2007 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 norm norm. bet "wow" mani iipashi nepiesaista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakii^ Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 OK, es spēlēšu, nevarēju atrast nevienu serveri, ja kas mans acc niks - Chakii. Eu a tev ir SKYPE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaba Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 tas vaards izaugums izklausaas vairaak peec kautkaada augonja!!! Un reaals letinju servs ir wow.rit.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 25 cilvēki online ir nekas. Samuray jau ir pabeidzis savu TBC 2.0.8 versiju, bet tās 1.12.1 jau sen ir apnikušas, un drīz visi jau pāries uz TBC! Mums ir vajadzīgs HOSTS priekš TBC servera! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Nekas Interesants Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Laikam buus jaaizprovee wow's, tik labas atsauksmes dzirdeetas taakaa nekas neatliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Tas tipa skaitas, ka online ir 21 cilvēks ? Tad nu gan izaugums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 25 cilvēki online ir nekas. Samuray jau ir pabeidzis savu TBC 2.0.8 versiju, bet tās 1.12.1 jau sen ir apnikušas, un drīz visi jau pāries uz TBC! Mums ir vajadzīgs HOSTS priekš TBC servera! Nu gandrīz pabeidzis, daudz kas vēl nestrādā, ir sataisīti blood elfu reģioni, tagad jāstrādā pie draeneiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 (edited) wow itka speleju protams uzskatu ka wow la2 un mu vai vel kadsu sudus totali sakabina bet nez nav ta ka baigi gribetos vinu spelet bet ta ir viieniga rpg spele kuru es iik palaikam uzspeleju nez tiksu lidz beigaam NARUTO tad varbut paspelesu wow savadak cs un naruto un wow jau ir bisku pa daudz P.S. mino tas ir daudz vinsh teica 3 dienu laikaa 21 tas vispar ir loti daudz piem krutakie latvijas serveri eknga.net un fastnet vini jau pastav kops iznaca wow tas ir 2 koma ciktur gadi un tur online useri ir ~110 un tas ir loti daudz protams nerunajot par officialajiem serveriem :// P.P.S. beefy kapec emo? lol ~_0 Edited March 2, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 wow itka speleju protams uzskatu ka wow la2 un mu vai vel kadsu sudus totali sakabina bet nez nav ta ka baigi gribetos vinu spelet bet ta ir viieniga rpg spele kuru es iik palaikam uzspeleju nez tiksu lidz beigaam NARUTO tad varbut paspelesu wow savadak cs un naruto un wow jau ir bisku pa daudz mersy, a tu tocna es emo? Beefy p.s. ja ja - tad met pie malas to meitenu padarisanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Bla, L2 sūds ? Blad, tu pats esi emo sūds. Tas ir pohuj, ka 3 dienas. Gribu redzēt to serveri pēc mēneša. Tipa tur būs daudz cilvēku ? Un, kas tie par ''LABĀKAJIEM'' serveriem ? 110 online ? Tas ir smieklīgi. Ja online nav virs 2k es vispār serverī neregotos, kur nu vel spēlētu tajā kapsētā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Bla, L2 sūds ? Blad, tu pats esi emo sūds. Tas ir pohuj, ka 3 dienas. Gribu redzēt to serveri pēc mēneša. Tipa tur būs daudz cilvēku ? Un, kas tie par ''LABĀKAJIEM'' serveriem ? 110 online ? Tas ir smieklīgi. Ja online nav virs 2k es vispār serverī neregotos, kur nu vel spēlētu tajā kapsētā. min0 es tevi nosaucu par emo? kapec spelet speli? ja ir spele ar 3x labaku grafiku 3x labaku soundu 3x vairak iespejam,raseem utt un krutaku gameplay? < es runaju par WOW (pat ja neesmu nekaads specs uz wow bet saku ka labaks par la2) nu labi par gaumi nestriidaaas vispar te iet runa par latvijas serveriem envis kkadiem kjiinieshu serveriem kur dzeki seez 24/7 triis deinas un nomirst un latvijaa online ~110 playeru ir daudz :// Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 min0 es tevi nosaucu par emo? kapec spelet speli? ja ir spele ar 3x labaku grafiku 3x labaku soundu 3x vairak iespejam,raseem utt un krutaku gameplay? < es runaju par WOW (pat ja neesmu nekaads specs uz wow bet saku ka labaks par la2) nu labi par gaumi nestriidaaas vispar te iet runa par latvijas serveriem envis kkadiem kjiinieshu serveriem kur dzeki seez 24/7 triis deinas un nomirst un latvijaa online ~110 playeru ir daudz :// ja latvijā būtu pieejams foršāks nets par pieejamu cenu, tad nešaubos, ka būtu arī 2k spēlētāju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 (edited) NĒ NU IR IR 3x LABĀKA GRAFIKA, ZOMG ROFLOL. anime > all YO. LOL, 3x LABĀKS SOUNDS ?? ZOMG, tu spēlē, jo tur ir foršas skaņiņas ? zomg, YO krutāks gameplay. Farmo naudu savam ūber ekipējumam 24/7 un esi priecīgs par savu dolbano drojīdu vai poh ko, kuram ir smuks anime dibens un neko citu kā nosist kārtējo monstru nevar. + questus pildīt ir vnk pārfans. LMAO @ 110 = daudz. Tur jau nevienu nekad mūžā nesatiec, ņemot vērā WOW'SA kartes apmērus. Post Scriptums - anyway, gratz SR par to vien, ka to serveri palaidi. Edited March 2, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
eDy Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 tā kā pašlaik esmu servera meklējumos, jo iepriekšējais servaks(combats) aizgāja pa reni varbūt arī iešu paspēlēt šajā Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1CK3r` Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Nu nezinu varētu jau pamēģināt, vnk wow nespēlēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Smird pēc servera kurš pēc mēneša būs down.. Visp smird privātie wow serveri, tolka no viņiem nekāda nav, spēlēt ja onlainā ir kādi 100.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 NĒ NU IR IR 3x LABĀKA GRAFIKA, ZOMG ROFLOL. anime > all YO. LOL, 3x LABĀKS SOUNDS ?? ZOMG, tu spēlē, jo tur ir foršas skaņiņas ? zomg, YO krutāks gameplay. Farmo naudu savam ūber ekipējumam 24/7 un esi priecīgs par savu dolbano drojīdu vai poh ko, kuram ir smuks anime dibens un neko citu kā nosist kārtējo monstru nevar. + questus pildīt ir vnk pārfans. LMAO @ 110 = daudz. Tur jau nevienu nekad mūžā nesatiec, ņemot vērā WOW'SA kartes apmērus. Post Scriptums - anyway, gratz SR par to vien, ka to serveri palaidi. tu neesi pa daudz iedzeris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 a, tu neesi lohs ? ( tik pat sakarīgs jautājums kā tavējais ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 ir ir labs.. es vinu jau speleju RiSkS vel taja screena online Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Heh, pasēdēju 1h kanālā un ik pēc 10 min tika bļauts "AAeee down down, crash crash.. blabla" Karoč sūds tas serveris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Heh, pasēdēju 1h kanālā un ik pēc 10 min tika bļauts "AAeee down down, crash crash.. blabla" Karoč sūds tas serveris. paseedi 1h kanaalaa #esmupedinsh un tu atklaaasi ka latvijaa nav pedinji??!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 paseedi 1h kanaalaa #esmupedinsh un tu atklaaasi ka latvijaa nav pedinji??!! Bezsmadzeņu organisms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka12 Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Kur var nokacat WoW izņmeot dc++ ? Lūdzu pasakat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now