Ducatii Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 kur un kā var apskatīties šitos datora parametrus: Процессор: RAM: Видеокарточка: Место на HDD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bledis Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 uzej uz My Computer uzspied uz ikonas labo tausiņu un properties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 kur un kā var apskatīties šitos datora parametrus: Процессор: RAM: Видеокарточка: Место на HDD: start>run dxdiag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted February 28, 2007 Author Report Share Posted February 28, 2007 start>run dxdiag tnx. es ieinstalēju spēli "dark messiah of might and magic" Bet kad ieslēdzu pašu spēli, izrādijās, ka spēle diezgan pamatīgi bremzē. minimālās prasības ir tādas: Минимальные системные требования: Процессор: Pentium 4 2.6 GHz RAM: 512 MB Видеокарточка: 128 MB Место на HDD: 7000 MB bet man ram`s ir tikai 510 mb. tad laikam tāpēc man lago. visas pārējais, kaut knapi, bet iet pāri robežai. kā jums šķiet, vaina ir manā datorā vai tam varbūt ir kāds cits iemesls ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 nu lol, taas tak ir minimalaas prasiibas, jebshu prasiibas ar kuraam tu vari palaist to speeli, lai pilnveertiigi bez bremzeeshanas speleetu, tev vajag nedaudz jaudiigaaku kasti, es vismaz taa domaaju lol, 510 RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted February 28, 2007 Author Report Share Posted February 28, 2007 lol, 510 RAM nesapratu, kas tev tur šķiet smieklīgs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 tajā spēlē pie opcijām atrodi lai spēle detecto hardware un nosaka settingus, ja nav iespēja automātiski, tad pats saliec visu uz mazāko un spēlē. tici man tie 2 Mb RAM neko nemaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 nesapratu, kas tev tur šķiet smieklīgs ? nav 510 MB RAM, ir tikai 512 MB (vismaz pc toč) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted February 28, 2007 Author Report Share Posted February 28, 2007 paldies vincister, tagad varu nromāli spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 lol, 510 RAM Un ko Tu teiksi par manu video karti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 ha ha btw: atceros ka redzēju kompi ar ķipa 128 Mb bet reāli 127 Mb tas ir pilnīgs fufels un tie skaitļi var nedaudz mainīties, bet pārsvarā turās pie divnieka pakāpēm (8, 16, 32...1024, 2048 etc.) dīvainie vēl rodas tad ja ieliek vienu 128 un otru 256, sanāk 384 un tamlīdzīgi brīnumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Nevareju nenoverteet savu video karti ja jau seit viens ielika. Un lai nebutu ka spam topiks ar everest un aida var parbaudiit kas tev ieksaa. p.s Pardodu radeon x700 128mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now