Jump to content
GIGN Forum

Kur juss visvairaak gribeetu dziivot???

Guest darek
 Share

Recommended Posts

Ilknis, kaa jau zini macho bija izklaidiigs un dziivesprieciigs jau no dzimshanas. Jau beerniibaa vinjam bija pastiprinaata intrese par preteejo dzimumu. Protams ar sievieteem naak nelaimes un tas arii notika ar nabaga Ilkni. Vinjsh saslima ar aids un driiz vien nomira.

Nags savukaart aiz beedaam par savu braali gandriiz pakaaraas kurpjushnjorees. tachu es vinju izglaabu. Tad vinjsh aizgaja kalnos dziivot vientuljnieka dziivi. Kopsh taas reizes vinju neesmu redzeejis.... vinjsh nospieda peedeejo kluci uz mana sliekshnja kamer es guleeju un aizgaaja....tas ir viss kas man no vinja ir palicis. Tadelj nav man vairs ne Ilknja ne Naga.

Guest darek

Jaa es zinu to vietu , es savos laikos tur ar Maigoni , pie Mirdzinjas dzert , braucaam , un tad jau nebija taadi gaisa vilcieni kaa tagad , tad bija taada , kur pashim jaastum... biggrin.gif

Es labaak dziivotu Siciilijas salaa. Itaalijaa ir labaakaas maakslas skolas it iipashi dizaina. Vai arii Anglija, jo tur ir vis labaakaa Dizaina Augstskola pasaulee. Vai arii Shveicee, jo tur ir ljoti skaisti !!!

Guest darek

Ja ta veel padomaa baigi labi buutu ja nekur nedziivotu , un buutu nauda , prikols apbraukaa pasauli , visur buutu bijis , nu vismaz mazberniem buutu ko pastaastiit smile.gif....

Jaa bet visam pamataa nauda , atkal viena hunja pavelk nost no ticamiibas momenta.smile.gif

Hmm, es iisteniibaa gribeetu dziivot Riigaa, kaut arii Amerikaa ir daudz labaak, pat skolotaaji var dziivot labaak nekaa Latvijaa biezie sad.gif NO FEAR

Es esmu dziivojis Amerikaa 1 gadu, tas tik bija laba, bet tur aatri var uzbaroties, jo viss pilna ar tiem Mc donalds un cietiem fast food restoraaniem dry.gif vienkaarssi nevar atteikties

Hmm, es iisteniibaa gribeetu dziivot Riigaa, kaut arii Amerikaa ir daudz labaak, pat skolotaaji var dziivot labaak nekaa Latvijaa biezie sad.gif NO FEAR

Es esmu dziivojis Amerikaa 1 gadu, tas tik bija laba, bet tur aatri var uzbaroties, jo viss pilna ar tiem Mc donalds un cietiem fast food restoraaniem dry.gif vienkaarssi nevar atteikties

Koshka - BIG ASS MOTHER FUCKER new_silly.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...