Domino Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 kr4 ir tada sika kastita man teica maksa 20-30 latus ja serveri es turu tad kautka kad kompis izslegts serveris veljoprojam iet bet nezinu ka to kastiti sauc kads var pateikt un kur var nopirkt vinju un labi butu cik vinja maksa a un kadi +/- vinjai ira , elektribu rij maz ? , un ka vins darbojas zinu ka tur ira kulleris un cietais tur vajag kka iekopet failus un kada atskiriba ira no kada 30 latus verta no 50 latus verta un vai ir iespejams ja i-nets pavelk vairakus serverus turet piemeram viens SA:MP un otrs BF 1942 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 nav tādās kastītes ja vien tā "kastīte" patiesībā nav maziņš serveris kas būtībā ir vēl viens kompis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted February 26, 2007 Author Report Share Posted February 26, 2007 laikam tas ari ir tas kur vinju dabut var Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grow3r Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Ar tadu kastiti pa 20-30 latiem serveris ar 2 cuhaniem sanaks! ZInu ka ir tada kastite UPSIS pa 20-30Ls ar kuru ja elektriba pazud vel 2h PC UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted February 26, 2007 Author Report Share Posted February 26, 2007 ok tnx vis daleca bet iedod linku kur var iegadaties vinju jo es nezinu ka bvinju sauc ne ka izskataaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Ar tadu kastiti pa 20-30 latiem serveris ar 2 cuhaniem sanaks! ZInu ka ir tada kastite UPSIS pa 20-30Ls ar kuru ja elektriba pazud vel 2h PC UP parādi man UPS pa 20-30 Ls kurš velk 2 h pat akumulatorus nevar tik lēti nopirkt, kur nu vēl UPS te, ir UPS -> http://www.m79.lv/product/index/group/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 :Dienaca prata tada lieta - varbuut ta maza kastite, ir isteniba vel joprojam iepakots procis ? kuru izpakojot iegust vel mazaku kastinju kurs ir procis, iemet proci bus dual core cpu, ari tas kuleris un cietnis vecais Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 esmu gatavs nopirkt 10 šādas kastītes ar dual core pa 20-30ls/gab. idioti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now