~ jeyna ~ Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 (edited) * Internet klubos sanācis iztērēt ap ~4000ls. * Apmēram 23 stundas. * Nu vot tāpat, kā laiks. Vienkārši sākās un viss. * 10. ps - slowika masterpiece bija foršs. +10 Edited February 26, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 1. >100Ls (pirms kādiem 3-4 gadiem kad pašam nebija kompīšam, kapāju MuOnline un CS) 2. 0-10h kā kuru dienu 3. Sākās no žilitona laikiem 4. 99999999 a ja 10 baļļu sistēmā - 10.9 Ir uznākuši melnie ka esmu mēģinājis atteikties no PC un sākt kko jaunu (hotj meditēt).. Pārdevu pc, pēc 2 nedēļām nopirku jaunu Vairāk mani nesaista datorspēles bet gan čakarēšanās ap to, kkādu webu taisīšana, programmēšana, moddings ar dīvainām aparatūrām utml.. PC KILLS ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 1. Nevienu grasi =[! 2. 10-19 3. CS mani padarija par tadu moski... 4. atkariba man ir tik liela ka es nevaru 10 ballu sistema to paradit. man butu Daudz, daudz,daudz,daudz 9999999.... ....999.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Sveiki mani atkariigie draugi smile.gif Skola mums [ EN, STONE ] ir projekt nedeelja kura mums jaaraskta par datoru aktkariibu. Tad taa pastaastat man par to cik : * jus esat noteerejushi naudu internet zaales : * cik diena jus spelejat d.speles : * kaa sakas juusu atkariiba : * cik traki tavu prat tu esi atkariigs 10 balu sisteema : Ka ari rakstat visu kas jums naak praataa smile.gif *Zalem? 1,50Ls pa Aspirinu vien! *Stundas? Nu kā to lai skatās,it kā vidējā statistika liecina 2-3h dienā,-spēles vien! *Internets un CS! *6-7Balles vairak nedodu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 overmind- neticu 10-19 h diena tur 4ista uz psiheni javed 1] nerekinash jo man izmaksaja parasti 2] lidz 3 h 3] pati atkariba ? kad mani pielada pirmo reizi pie datora man atkariba diezvai ira jo varu iztikt ja vajag bet datora\ 4] 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 1. vispaar 5Ls 2. 1 - 3h 3. nope 4. 3 - 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Bļe nu kāpēc vienmēr es tik skaļi rēcu, kad lasu Slow hands`a tekstus, senči atkal bļāva kāpēc es tik skaļi viens pats smejos. 1) agrāk, kad mājās nebija peecee (kaut gan bija, bet nevilka Half-Life), gāju uz salonu kapāt ar draugiem HL, nu tad sanāk ap 150ls tikai tā... 2) ~3 3) atkarība? nū, varbūt kad, nē vēl nesākās 4) nu došu 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 * jus esat noteerejushi naudu internet zaales : * cik diena jus spelejat d.speles : * kaa sakas juusu atkariiba : * cik traki tavu prat tu esi atkariigs 10 balu sisteema : - Pēdējos 3-4 gadus 0 Ls. - Maksimums stundu. - Ultima - eta takaja igra, ona kak narkata, ubivajet vremja, dengi i golovnoj mozg. - No spēlēm 2. No datora 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 1)2 Ls maksimums. 2)Ir dienas, kad nespeeleeju vispaar, un ir dienas, kad speeleeju kaadas 5-6 h. Bet taa videeji sanaak kaada 1-2 h. 3)Atkariiba saakaas ar pirmo fragu 4)Nezinu, vareetu buut kaadas 7 balles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 (edited) Sveiki mani atkariigie draugi smile.gif Skola mums [ EN, STONE ] ir projekt nedeelja kura mums jaaraskta par datoru aktkariibu. Tad taa pastaastat man par to cik : * jus esat noteerejushi naudu internet zaales : * cik diena jus spelejat d.speles : * kaa sakas juusu atkariiba : * cik traki tavu prat tu esi atkariigs 10 balu sisteema : Ka ari rakstat visu kas jums naak praataa smile.gif * jus esat noteerejushi naudu internet zaales : * cik diena jus spelejat d.speles : * kaa sakas juusu atkariiba : * cik traki tavu prat tu esi atkariigs 10 balu sisteema : Ka ari rakstat visu kas jums naak praataa smile.gif *5Ls *4-5 H *nezinu laikam sakot raut CS *6,7 *Psc Edited February 28, 2007 by zv3rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now