Jump to content
GIGN Forum

Steam

Domino
 Share

Recommended Posts

Pa cik ka jau visiem cs speletajiem sagada problemas cd-key nu tas domats par non-steam

tad es izdomaju pameklet kadas fignjas ka ap4akaret to visu un lai nav japerk bet tikunta zinamais effekts butu dabuts gatavs

tapec radas dazi jautajumi

1] vai kads nezin ka to dabut gatavu ?

jo viena foruma gaja valja neatceros vai LV tikai bet bija viens 4alits kursh to bija atkodis ka par brivu visu dabut gatavu link nevaru atrast sad.gif

Ludzu pasakiet kads ja zin

Pa cik ka jau visiem cs speletajiem sagada problemas cd-key nu tas domats par non-steam

tad es izdomaju pameklet kadas fignjas ka ap4akaret to visu un lai nav japerk bet tikunta zinamais effekts butu dabuts gatavs

tapec radas dazi jautajumi

1] vai kads nezin ka to dabut gatavu ?

jo viena foruma gaja valja neatceros vai LV tikai bet bija viens 4alits kursh to bija atkodis ka par brivu visu dabut gatavu link nevaru atrast sad.gif

Ludzu pasakiet kads ja zin

Var var bija tak toreiz tie pacsteami un vel tie valvecafe acc meeemi daudz dabuuti un visam speelem iet vac... pats pat speleeju HL 2.

Nu es arī vienu reizi kko tādu uzgāju, bet aizmirsu kur tas bija, jo tas bija sen, un tagad jau esmu nopircis steam un tie 6Ls tiešām nav dauz wink.gif

6ls par apzinu ka nav nekaadu probleemu ar cs + patch vilkshanu. Nebuus jaameklee pa saitiem kur ar normaalu aatrumu vari novilkt csu + bonus ka vari spelet pilnigi jebkura publiskaja server. Pasham jau ir apmeeram gadu (apmeeram). Esmu apmierinaats un domaaju sen labaak nekaa kaut kada tur extra versiju mekleeshana par briivu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...