GooD`MeN Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 (edited) Tiko uzgaju ka Liepajas KINOTEATRII radiis filmu pa BUSTERI: Filma BUSTERS,kursh PALIDZ TEVAM īss apraksts:Trešdien, 7.martā, būs "Kino starpbrīdis" kinoteātrī "Balle". Paredzēti divi seansi ar divām filmām. Mēmā spēlfilma "Busters palīdz tēvam" (ASV, 1920.g.) stāsta par zēna Bustera, viņa draugu un suņa piedzīvojumiem. Tajā spēlēs tapieris Madars Kalniņš (Latvija), kurš ir arī klavierpavadījuma autors. Tad būs spēlfilma "Pēdējā romance" (Spānija, 1988.g.) ar tenoru Hosē Karrerasu galvenajā lomā, piedaloties arī soprānam Monseratai Kabaljē. Edited February 20, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 un... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 (edited) GooD`MeN, kad man ir jāizbrauc ar zirgu pajūgu, lai paspētu uz to filmu? baigi gribās redzēt: mēmo demo "Busters palīdz GIGNam" (LV, 2007.g.), kurš stāsta par antičīta Bustera, viņa lietotāju un čīteru piedzīvojumiem. Edited February 20, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 GooD`MeN, kad man ir jāizbrauc ar zirgu pajūgu, lai paspētu uz to filmu? baigi gribās redzēt TAS ir atkariigs no attaluma A lidz B! P.s. Tikai pa 50santimi,neiesaku palaist garam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 TAS ir atkariigs no attaluma A lidz B! P.s. Tikai pa 50santimi,neiesaku palaist garam! Rīga - Liepāja. krch atsūti man kādu nedēļu iepriekš to pajūgu njā, Rīgā pa 50 sant. uz kino neaiziesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 (edited) taisniiba, kas taisniiba - riiga pa 50 sant. kincii nenosuuksies (bla kaa man patiik tas vaards "nosuukties", veel forshaaks skan "paeest vienam otru") Edited February 20, 2007 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 (edited) taisniiba, kas taisniiba - riiga pa 50 sant. kincii nenosuuksies toaletē varētu mēģināt.. Edited February 20, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 toaletē varētu mēģināt.. nu lol, tualetee arii var majaas, protams, tas nav tik satraucoshi kaa kincha tualetee, bet es domaaju pa 50 sant. peedeejaas seedvietaas, k-gan shaubos vai liepaajnieki shaadaa veidaa izniekotu suuri un gruuti nopelniitos 50sant un palaistu garaam 1943. gada filmu... eh riiga bi reizi nedeelaa debiilas filmas pa 50 sant. demonstreetu, domaaju pieprasiijums buutu varens Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 toaletē varētu mēģināt.. Mums KINOTEATRII tualetes ir BEZMaKSAS! Nu un nez mums Tuzenees NESUCAS ar bruutem(eh kaa man patiik vards brūte)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Mums KINOTEATRII tualetes ir BEZMaKSAS! Nu un nez mums Tuzenees NESUCAS ar bruutem(eh kaa man patiik vards brūte)! tās toaletes es biju domājis Rīgā un pieminēju tikai tāpēc, ka viņas atrodas kino un tur var pamutēties (foršs vārds) arī nemaksājot 50 sant., jo lēnrocis teica, ka Rīgā nenosūkties kino pa 50 sant. k-gan toalete nav īsti kino. bet labi, beigsim toaletes tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Tiko uzgaju ka Liepajas KINOTEATRII radiis filmu pa BUSTERI: Filma BUSTERS,kursh PALIDZ TEVAM īss apraksts:Trešdien, 7.martā, būs "Kino starpbrīdis" kinoteātrī "Balle". Paredzēti divi seansi ar divām filmām. Mēmā spēlfilma "Busters palīdz tēvam" (ASV, 1920.g.) stāsta par zēna Bustera, viņa draugu un suņa piedzīvojumiem. Tajā spēlēs tapieris Madars Kalniņš (Latvija), kurš ir arī klavierpavadījuma autors. Tad būs spēlfilma "Pēdējā romance" (Spānija, 1988.g.) ar tenoru Hosē Karrerasu galvenajā lomā, piedaloties arī soprānam Monseratai Kabaljē. liepājnieki, jau tikuši līdz mēmajam kino? domāju, ka vēl viduslaiki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Avtor govno, topik mudak. Kads bullshits ? Liepaaja + kino ? leetticiigie mulkji :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 liepājnieki, jau tikuši līdz mēmajam kino? domāju, ka vēl viduslaiki! Nē, nē, viss pareizi. Par "kino" viņi sauc to, kur uz skatuves uzstājas kurlmēmi punduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka12 Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 4ipa baigi laba filma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 4ipa baigi laba filma ? njaaaaa, man truukst vaardu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 (edited) Atkal sākas nebeidzamie strīdi Liepāja-Rīga... P.S Es īstenībā nesprotu kāda jēga Ballei rādīt šādas filmas? Par apmeklētām man liekas viņas nevarēs nosaukt. Edited February 21, 2007 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Neredzu strīdus. Redzu tikai šādu ainu: RĪGA > liepāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 21, 2007 Author Report Share Posted February 21, 2007 Gribēju tikai parādit Jums no kā cēlies vārds Busters un viss,bet jus te ljepijat kaut ko par Liepajas Kinoteatri un sukshanos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 (edited) QUOTE (GooD`MeN @ Feb 21 2007, 01:41) Tiko uzgaju ka Liepajas KINOTEATRII radiis filmu pa BUSTERI: Filma BUSTERS,kursh PALIDZ TEVAM īss apraksts:Trešdien, 7.martā, būs "Kino starpbrīdis" kinoteātrī "Balle". Paredzēti divi seansi ar divām filmām. Mēmā spēlfilma "Busters palīdz tēvam" (ASV, 1920.g.) stāsta par zēna Bustera, viņa draugu un suņa piedzīvojumiem. Tajā spēlēs tapieris Madars Kalniņš (Latvija), kurš ir arī klavierpavadījuma autors. Tad būs spēlfilma "Pēdējā romance" (Spānija, 1988.g.) ar tenoru Hosē Karrerasu galvenajā lomā, piedaloties arī soprānam Monseratai Kabaljē. Es atļāvos to prieku izvilkt veco drazu no papīrtovera. Bet man ir atruna - tikko skatījos okartes akadēmiju vai kā tur to šovu sauc un vienam klaunam uzbrauca ar terminu tapieris. Uz ātru roku neko neizdevās atrast pat gūglē un izleca šī burvīgā diskusija.Tātad, kas pie velna ir tapieris? Edited April 27, 2012 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now