Jin Posted March 16, 2004 Report Share Posted March 16, 2004 Es mekleeju kaadu labu pirti, kas nebuutu taalu no riigas buutu vieta sameeraa daudz cilveekiem + buutu labi arii guljvietas + cena nebuutu paarak liela. Kaads/a var kaadu labu ieteikt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 16, 2004 Report Share Posted March 16, 2004 Es mekleeju zheel kaadu labu pirti sliktas nezinu kas nebuutu taalu no riigas kas vainas taam kas taalu no riigas? buutu vieta sameeraa daudz cilveekiem cik? + buutu labi arii guljvietas deru, ka buus jagulj ar kajam gaisaa + cena nebuutu paarak liela zhiids Kaads/a to raksta Kaads(a) var nee kaadu labu ieteikt nee ? ??? --------------- ok joks Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted March 16, 2004 Report Share Posted March 16, 2004 i pochemu mne kazhetsja, chto u worma segodnja horoshee nastroenie? po teme: est' banja okolo TEC-2 (7 km ot granicy rigi), 30 chelovek zalezajut spokojno, spalnye mesta chelovek na 20, cena kak dogovorishsja - 10-13 LVL / chas Tam zhe est' eshe bolee vmestitelnaja/krutaja banja - sootvetsvenno, dorozhe Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 16, 2004 Report Share Posted March 16, 2004 worm tev dazhi joki sanaak. Shitas bija kaa naglim pa galvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted March 16, 2004 Report Share Posted March 16, 2004 worm, labs !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted March 16, 2004 Report Share Posted March 16, 2004 njaaa chuvax nezin ko teikt...... nu varbuut...........neeeee bet tomeer...........neeee aa nu bet tomeer----------- nu vispaar taa saak likties ka macho saak inficeet visus gign-ieshus ar kautkaadu savaadu viirusu no kura saiet sviestaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZU Posted March 16, 2004 Report Share Posted March 16, 2004 eee nu man ar par sho bija jaaiereec!!! shis bija labs!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted March 16, 2004 Report Share Posted March 16, 2004 (edited) man patiik shitie mazie dirshlaizhas Edited March 16, 2004 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted March 16, 2004 Report Share Posted March 16, 2004 sitais prikols apm. Jina stilaa kaadreiz ko vasara raxtiijis ...... sitais smailjix rlllzzz .... he he he... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted March 16, 2004 Report Share Posted March 16, 2004 vajadzetu taadu smaidinnu kur viens otram dirsaa ielien oi.. mazliet ne pa teemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted March 16, 2004 Report Share Posted March 16, 2004 sliktas nezinu - tev tieshaam ir paveicies.. visur kur esmu bijis ir elektroniskaas ( bija 1 iznjeemums) , kur temeperatuura pat liidz 100 - 105 gradiem neuzkaapj.. nepatiik tas tropu siltais klimats.. pirtij jaabuut taadai ka atverot durvis no blakus telpas gars gaazh gar zemi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 17, 2004 Report Share Posted March 17, 2004 es pedejo sestdienu biju uz saulkrastiem... tur tada vieta - saulrieti. Tjipa baars + guljvietas + 2 pirtis. Cenjiks gan tur neslikts ir, bet nu man taa bija kaa daavana, tapec izbaudiju no sirds... Baaraa pasutit vareja diezgan palielu klaastu ar eedieniem, tik janodroshinaas ar kaadu desmitnieku ja divataa eed. Viens vecis ienaca vakaraa, prasija 100gramus, barmenis shim pateica - 2ls, shis bixes piemiza un aizgaaja... vel uz atvadam pajautaja cik pirc pikjo - 5ls uz stundu vienam cilvekam (pie tam shii pirc ir bez dzjakuuzha). Guljvietas pietiks veselai armijai - mums bija 2 istabas, viena guljamistaba kur bija 1 divguljama guulta un otra vienguljama, kaa arii priekshtelpa ar diivaanu un televizoru. Jutos kaa maajas. Izskatijas tur aptuveni taa: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZU Posted March 17, 2004 Report Share Posted March 17, 2004 Tur noteikti bija baigi labi!!!!!! buus man ae jaaizbrauc apskatiieties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now