SNAIPER Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 1)Ka sataisit lai map butu tumsa?NAKTS! 2)Ja map ir daisa ka sataisit enas?DIENA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 to visu var izdariit ar light_enviroment... lai buutu eenas uzliec vinjam kaadu lenji( bet nejau 270, jo tas ir tieshi uz leju) a ja gribi tumsu, tad liec gaisam tajaas vietaas, kur tevvajag un buus tumsa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 (edited) jā un nevajag būt LEAK,jo tad nebūs ēnu un viss būs gaish . Edited February 18, 2007 by Ganupuika Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 (edited) Nu LEAK vispaar mapees nedriikst buut.. Edited February 18, 2007 by arvist Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 man ar ir stulbs jautājums - kā tad tu taisiji līdz šim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 man ar ir stulbs jautājums - kā tad tu taisiji līdz šim? mjā ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Es taa paskatiijos vinja webaa un arii.. vinjiem klanam kjipa jau veselas "3" kartes... un ja vinjaas nav eenas nju tad taas nevareetu buut no taaam labaakajaam mapeem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted February 19, 2007 Author Report Share Posted February 19, 2007 man ar ir stulbs jautājums - kā tad tu taisiji līdz šim? Nu lidz sim es taisiju mapes ar esnam bet man vajag tumsu.A esnas vajag tadas tumsas lai player nebutu redzams! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted February 19, 2007 Author Report Share Posted February 19, 2007 (edited) Es taa paskatiijos vinja webaa un arii.. vinjiem klanam kjipa jau veselas "3" kartes... un ja vinjaas nav eenas nju tad taas nevareetu buut no taaam labaakajaam mapeem... A tas map clana tikai 3 ir man bet tas divas parejas es netaisiju paldies dievam.Jo pat es iesacejs tur redzu tik kludu!!! EDIT:Savu map es izliksu kritikaj!!! Edited February 19, 2007 by SNAIPER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 A tas map clana tikai 3 ir man bet tas divas parejas es netaisiju paldies dievam.Jo pat es iesacejs tur redzu tik kludu!!! EDIT:Savu map es izliksu kritikaj!!! errm,ja tu neliec nevienu light,bet tev viss ir gaišs,tad pie vainas ir LEAK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 Jautajums ko nozime instary dark? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Jautajums ko nozime instary dark? izmanto Tildes datorvārdnīcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted February 21, 2007 Author Report Share Posted February 21, 2007 izmanto Tildes datorvārdnīcu Cik smiekligi! Un es mape liku gaismu to lait_envesible skiet ta ipka saulu un vajadzeja but enam kapec nav nu paskaidrojiet no sakuma lidz beigam ka sataisit tumsu pat vai enas kur players var paslepties!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 (edited) nju no tava raxtiitiiaa apratu to ka tu jopprojaam nesaproti, kaa uztaisiits eenas... Lai uztaisiitu eenas dari taa, ka es ju teicu kaadus 5 postus atpakalj! lieto light_enviroment! bet tur kur ir tie lenji, kad l piespiezh Alt+Enter aughseejajaa lenjii jaabuut vai nu lielaakam skaitlim par 270 vai mazaakam! es ieteiktu 200.. buus lap:D ja tu gribi pilniigu tums bez neviena gaismas starinja, tad uztaisi kkur ieksh mapes kvadraatu ( taadu, kuru neredzees) vai arii iekshaa kaadaa maajaa, kur var paarvietoties un viss paareejais buus totaalaa tumsaa!!! Edited February 21, 2007 by arvist Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted February 21, 2007 Author Report Share Posted February 21, 2007 nju no tava raxtiitiiaa apratu to ka tu jopprojaam nesaproti, kaa uztaisiits eenas... Lai uztaisiitu eenas dari taa, ka es ju teicu kaadus 5 postus atpakalj! lieto light_enviroment! bet tur kur ir tie lenji, kad l piespiezh Alt+Enter aughseejajaa lenjii jaabuut vai nu lielaakam skaitlim par 270 vai mazaakam! es ieteiktu 200.. buus lap:D ja tu gribi pilniigu tums bez neviena gaismas starinja, tad uztaisi kkur ieksh mapes kvadraatu ( taadu, kuru neredzees) vai arii iekshaa kaadaa maajaa, kur var paarvietoties un viss paareejais buus totaalaa tumsaa!!! A ja man nevajag totalu tums ta pavinu lai butu vis redzams bet nebutu gais uz cik jaliek tas envesible??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 A ja man nevajag totalu tums ta pavinu lai butu vis redzams bet nebutu gais uz cik jaliek tas envesible??? Var pameegjinaat ar light un pnjemt kraasu black (DIENA) Par nakti tu uzliec debesis un aizej panjem shito tas maina kartes tumshumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted February 22, 2007 Author Report Share Posted February 22, 2007 Nu man piem ir bunkers un man vajag lai tur ieksa butu tums.Ka to izdarit??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Par nakti tu uzliec debesis un aizej panjem shito tas maina kartes tumshumu nah tādas huiņas! Snaiper -> ja tu bunkurā neieliksi gaismu tad tur būs tumšs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted February 22, 2007 Author Report Share Posted February 22, 2007 nah tādas huiņas! Snaiper -> ja tu bunkurā neieliksi gaismu tad tur būs tumšs Eee sorry bet 2)Ja man vajag lai map butu drusku tumsaka lai piemerotos debesim kurajam standarta nosaukums ir hav ka un cik man jataisa palidzi sito vincester un off topik!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now