*venceso Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 taa naaku peec paliidziibas un ceru ka paliidzeesiet!! man probleema taada ka man ir steams un ja ar steam gribu iet speeleet cw vai aarzemju gatherus es nevareeju tikt serevrii! es paroli consolee ievadiiju bet man visu laiku rada ka nepareiza parole! pat izmeegjinaju uz savu serevri uzliku paroli gaaju ar steam es nevareeju ieiet visu laiku radiija ka nepareiza parole!! un tras mani kaitina nevaru spelet gatehrus veel laicinju atpakalj viss bija normaali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 taa naaku peec paliidziibas un ceru ka paliidzeesiet!! man probleema taada ka man ir steams un ja ar steam gribu iet speeleet cw vai aarzemju gatherus es nevareeju tikt serevrii! es paroli consolee ievadiiju bet man visu laiku rada ka nepareiza parole! pat izmeegjinaju uz savu serevri uzliku paroli gaaju ar steam es nevareeju ieiet visu laiku radiija ka nepareiza parole!! un tras mani kaitina nevaru spelet gatehrus veel laicinju atpakalj viss bija normaali! tad noka4aa non-steam cs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reecall Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 tad noka4aa non-steam cs. vot bļeģ tu esi pilnīgs daunis, nahuj tādus kā tu! P.S atvainojos par mat, vienkārši tas man ļauj izteikties pilnvērtīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*venceso Posted February 17, 2007 Author Report Share Posted February 17, 2007 vot bļeģ tu esi pilnīgs daunis, nahuj tādus kā tu! P.S atvainojos par mat, vienkārši tas man ļauj izteikties pilnvērtīgi. tu to man vai tam jancim?? janci ar nonsteam nevar iet aarzemju serveros!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*venceso Posted February 19, 2007 Author Report Share Posted February 19, 2007 ew nu chist neviens nezin kapeec nevaru ieiet serveros kuros ir parole??? protams es to paroli zinu un ievadu pareizi! es pa meegjinaaju pielikt p;ie favourites to serveri un ievadiit proli arii neliidzeeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 tu to man vai tam jancim?? Viņš domāja to tā, ka jancis ir pilnīgs lohs un ka nav jēgas instalēt non-steamu ja tev ir pirkts (zagts? ) orig. steam accounts. Gan jau pa dienu uzradīsies kāds gudrāks cilvēks un palīdzēs tev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 un kā tad tu rakstīji to paroli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopeLess Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 Paprovē uzrakstīt - models "" Arī bija līdzīga problēma , un šī komanda palīdzēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now