GameBoy Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Es gribetu prasit tadu lietu!Man teica ka ir kautadi jauni boti prieksh cs!Viniem tipa kautko uzdirs vini dirsh preti ! Varbūt zināt kur novilkt?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Es gribetu prasit tadu lietu!Man teica ka ir kautadi jauni boti prieksh cs!Viniem tipa kautko uzdirs vini dirsh preti ! Varbūt zināt kur novilkt?? tādu nemaz nav,ja nu vien Japānā māksl igais intelekts uz ūberdatoriem.cik cilvēki ir naivi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 tādu nemaz nav,ja nu vien Japānā māksl igais intelekts uz ūberdatoriem.cik cilvēki ir naivi... ko dirs ja nezini? vecajiem POD botiem bija fīča ja čatā kaut ko pasaka, tad viņi ar kaut ko saka. Tas viss darbojas uz keyword principa + random frāzēm un nekādu ūberAI nevajag! varbūt ka pat zBotiem ir kaut kāda fīča pierubama lai viņi līdzīgi darītu, nez Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3winjsh Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 LoL taadi nav Bet zinu kad man no amxx pashi nonaaca soundi kur boti pa krieviski lamaajaas piem: ka noshauj tad saka bljin u.t.m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts