jonathan Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 - Dater, kad es esmu kopā ar sievu, man loceklis visu laiku uz zābakiem skatās! - Uzlieciet zābakus uz skapja! Nākamais! - Dakter, esmu stāvoklī, bet bērns guļ kaut kā nepareizi! - Tautība? - Ebrejiete. - Izgrozīsies! Nākamais! - Dakter, man pārmaiņus sāp te galva, te pakaļa! - Te būs tabletītes, pārlauziet uz pusēm un dzeriet pārmaiņus! Nākamais! - Dakter, es visu laiku no kaut kā baidos, bez nekāda iemesla! - Māsiņ, purgenu! Izdzersiet, būs jums iemesls. Nākamais! - Dakter, es čurāju ar divām strūklām! - Ielieciet tur pogu, būs četras. Nākamais! - Dakter, man ir klepus. - Māsiņ, purgenu! Tagad nekleposiet, pat nemēģināsiet. Nākamais! - Dakter, man visu laiku ir caureja, 10 reizes dienā skraidu uz tualeti. - Māsiņ, purgenu! Vairs neskraidīsiet, tur arī dzīvosiet! Nākamais! - Dakter, kāja slikti saaugusi pēc lūzuma. Ar kruķiem jāstaigā. - Māsiņ, purgenu! Tūliņ kruķus metīsiet pie malas. Un skriesiet! Nākamais! - Dakter, es katru rītu TUR atrodu nelielu pastmarku! Paskatieties, jau veselu albumu esmu sakrājusi. - Tās nav markas, bet uzlīmes no banāniem. Te būs norīkojums pie okulista. Nākamais! - Dakter, mani nezin kāpēc neviens neievēro? - Nākamais! - Es strādāju kā zirgs, ēdu kā cūka, piekūstu kā suns - ko man darīt? - Nezinu, neesmu veterinārs? Nākamais! - Dakter, palīdziet, es čurāju karstu! - Izņemiet pirkstus no rozetes! Nākamais! - Dakter, man zobi nodzeltējuši! - Tādā gadījumā jums piestāvēs brūna kaklasaite. Nākamais! - Dakter, man ar kājām slikti! - Ar kājām ir labi, slikti ir bez kājām? Nākamais! - Dakter, katru reizi, kad nošķaudos, izjūtu orgasmu! Ko man darīt? - Hm? Šņauciet tabaku! Nākamais! - Dakter, palīdziet, man jau 28 gadi, bet intīmās vietās mati neaug! - Cik reizes nedēļā nodarbojaties ar seksu? - Nu, 30 - 40 reizes? - Uz maģistrālēm arī zāle neaug! Nākamais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 - Dakter, palīdziet, man jau 28 gadi, bet intīmās vietās mati neaug! - Cik reizes nedēļā nodarbojaties ar seksu? - Nu, 30 - 40 reizes? - Uz maģistrālēm arī zāle neaug! Nākamais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 kruts dakteris Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 lasīts krieviski, bet foršs tāpat. p.s. purgens ir caurejas zāles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 cik gan daudz problēmas risinās ar purgena palīdzību! ^__^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 - Dakter, man ir klepus. - Māsiņ, purgenu! Tagad nekleposiet, pat nemēģināsiet. Nākamais! Šis vienīgais normāli lika ierēksties Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) - Dakter, palīdziet, man jau 28 gadi, bet intīmās vietās mati neaug! - Cik reizes nedēļā nodarbojaties ar seksu? - Nu, 30 - 40 reizes? - Uz maģistrālēm arī zāle neaug! Nākamais? Njā tas ir labais! P.S Vai ir iespējam tik daudz reizes ar ***** nodarboties?? Edited February 14, 2007 by ExTaZy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 brīnumzāles Link to comment Share on other sites More sharing options...
amneey. Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Bija kaut kur latviski arī lasīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Njā tas ir labais! P.S Vai ir iespējam tik daudz reizes ar ***** nodarboties?? pamēģini Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Man liekas, ka Sestdienā kāda puse bija Extazy, kāpēc "sekss", tavuprāt, ir necenzēts vārds ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) Man liekas, ka Sestdienā kāda puse bija Extazy, kāpēc "sekss", tavuprāt, ir necenzēts vārds ? Aij nezin!Kaut kas varēs Adminiem ieies galvā un nepatiks un uzliks atvaļinājumu un varēšu papriecāties gultā Edited February 14, 2007 by ExTaZy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Labais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 šitas viss riktīgi iespārda!tik daudzas probes var risināt ar purgenu!(es nešpikoju,Hollow_life izņēma no mutes vārdu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 niicee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bledis Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Es no krēsla nokritu super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now