vbyuer Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 90. gados mākslīgi radīta problēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 mums pasiem Latvija ir problemas, par ko uztraukties, ka lata devalvacija un citas huinjas. Ja nu kas muus neskar, tad tas ir ozona caurums. Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 vispār jau nevar teikt, ka tagad būs pasaules gals, jo ozona caurums ir palielinājies. mēs taču nezinām cik tas bija liels pirms 100 vai 200 gadiem. varbūt, ka šī palielināšanās notiek periodiski ik pa 1000 gadiem? diemžēl to mēs pagaidām nevaram noskaidrot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Aizbraucat visi uz Antarktiidu, tur tas caurums dzivo un nomirstat, man vismaz ap dushu buus labaak Aaaa un pirms nomirstat atnemiet kinieshiem vecos ledussapjus ar freonu un nometa atombumbu uz Pekinas, pazvaniet man un tad varat nomirt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 vispār jau nevar teikt, ka tagad būs pasaules gals, jo ozona caurums ir palielinājies. mēs taču nezinām cik tas bija liels pirms 100 vai 200 gadiem. varbūt, ka šī palielināšanās notiek periodiski ik pa 1000 gadiem? diemžēl to mēs pagaidām nevaram noskaidrot! Fu.... a es jau domāju būs pasaules gals,kaut varēs izmēģināt to ko vel neesmu darījis Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 vispār jau nevar teikt, ka tagad būs pasaules gals, jo ozona caurums ir palielinājies. mēs taču nezinām cik tas bija liels pirms 100 vai 200 gadiem. varbūt, ka šī palielināšanās notiek periodiski ik pa 1000 gadiem? diemžēl to mēs pagaidām nevaram noskaidrot! tas ir tavs vai zinātnisks minējums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 mums vajadzeja mirt jau 2000 gada, tapec es 7 gadus un 13 dienas gaidu visa beigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Man par to nav pox, es negribu tādu nāvi! Labāk kkādu citplanētiešu invāziju Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Man par to nav pox, es negribu tādu nāvi! Labāk kkādu citplanētiešu invāziju Cerams, ka viņi tevi dzīvu preperēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachemz Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 kursh teica ka citplanētieši vsp ir tādi ļauni ka visus sitīs nost? saskatījušies neatkarības dienu un tagad gudri paši padomājat kāds viņiem prikols mūs novākt ja viņi ir atceļojuši pie mums, kas nozīmē ka viņiem ir daudz lielāks intelekta līmenis ja reiz viņi to ir izdarījuši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Tas nenozīmē, ka viņi varētu negribēt mūs iznīcināt. Piemēram, ja mums te uz zemes ir labi apstākļi viņu dzīvošanai, tad kāpēc ar kaut kādu hyperblasteri neiznīcināt visu civilizāciju un neapmesties te dzīvot? Vai, piemēram, paverdzināt mūs n stuff? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 BuLLShiT... a man ir poX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 BuLLShiT... a man ir poX SAS MIRSTI DAUNI !!! Tavi stulbie posti un toipiki vnk kretinee araa visus cilvekus. Ceru, ka Tevi arii sheit Add to ban list Mirsti!! ataa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 SAS MIRSTI DAUNI !!! Tavi stulbie posti un toipiki vnk kretinee araa visus cilvekus. Ceru, ka Tevi arii sheit Add to ban list Mirsti!! ataa Tev laik melnā diena???Ja???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) Tev laik melnā diena???Ja???? nee, apskaties ko vinsh ir sadzejojis pedejaa stundas laikaa un tad sapratisi. EDIT: Edited February 14, 2007 by Mahmeds Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Mahmed tew jaiziet pie psiholooga Tu tiehaam esi SliMs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) Mahmed tew jaiziet pie psiholooga Tu tiehaam esi SliMs man liekas ka tev uz nedeelju briivdienas jaaiedod ar saviem stulbajiem postiem ... P.S. SAM LOX ,mahmedam pilniiba piekriitu... EDIT: 4iters eban.is Edited February 14, 2007 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) māāān pie dirs*s,man pie dirs*s... ā na vse ravno! p.s.ja kas,Mahmedam viņa avatars izsaka visu Edited February 14, 2007 by Ganupuika Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Tas nenozīmē, ka viņi varētu negribēt mūs iznīcināt. Piemēram, ja mums te uz zemes ir labi apstākļi viņu dzīvošanai, tad kāpēc ar kaut kādu hyperblasteri neiznīcināt visu civilizāciju un neapmesties te dzīvot? Vai, piemēram, paverdzināt mūs n stuff? Dzīvības attīstība uz Zemes ir notikusi praktiski maksimālajā iespējamajā ātrumā.Kā pierāda līdzšinējie pētījumi, dzīvība var pastāvēt tikai uz planētām ar bagātīgu oglekļa savienojumu daudzumu, stabilu enerģijas avotu, aizsardzības sistēmām un ūdeni.Visums ir radies no konkrētiem izejmateriāliem, kas visā Izplatījumā ir izsēti vienmērīgi, tādēļ pavisam mikroskopiskā iespējamība, ka var rasties dzīvībai piemērotas vietas ir vienāda visos Visuma nostūros, kas nozīmē, ka, ja arī pastāv advancētas dzīvības formas, tās ļoti līdzinās mums, jā, protams, tās var būt pārākas, taču, domājot no mūsu skatpunkta, vai tu vēlētos kolonizēt, iespējams, vienīgos dzīvos kaimiņus, kas apdzīvo pavisam nelielu planētu, kuru viņiem tāpat pēc pārdesmit tūkstošiem gadu nāksies pamest ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now