GoRdEN Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 un tani cmd vinu izdzest??? ble man pec rrestart 4akarejas un nekur norm nevar ieet vis lago Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 copy c:\nave.cmd "C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup\" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 lawl, pietiek ar parastajām smadzenēm, lai saprastu, kas ir tajā bīfija "bomberī", bet šķiet, ka te vietējiem pat tādas nav iedalītas Neko no taa h4x0rsh1da nesaprotu, bet tik daudz, ka bomberis tur nu nekaadi nav to tak vajag`a saprast Un bija kādreiz bomberis uz tele2 labi gāja, pats izmantoju vnk, lai sūtītu sms turpat no desktopa - nav caur browzeri un tele2 jāčakarējas. A tagad uztaisija to randomā drošības koda padarīšanu tam tele2 un vairs nespīd bomberzorz... P.S. Bomberis manās un vel1 čaļa rokās tika, šķiet, 8. klasē. Un tajā vecumā jau saprāts ir "attīstīts." Kautkāds čalis mums tur tai laikā nepatika un no 2 kompjiem pa 500sms sūtijām ~5min laikā nosūtijās Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 P.S. Bomberis manās un vel1 čaļa rokās tika, šķiet, 8. klasē. Un tajā vecumā jau saprāts ir "attīstīts." Kautkāds čalis mums tur tai laikā nepatika un no 2 kompjiem pa 500sms sūtijām ~5min laikā nosūtijās ļauni gan jūs izdaraties ar sev nepatīkamiem ļautiņiem, labak būt ar tādiem kā tu draugos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 tu suka beeff idiot es tevi ar nazi esmu gatavs nogalinat suka uzmeta man hack dators taga sa4akarets bus japarinstalle windows tu kuce suka!!! OWNED! Beefy, turpini taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Gandriiz jau noak4aaju! Stfuuuuuuuuu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoRdEN Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 fuu paldies edgar un ki.... tiku valja no ta suuuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 (edited) Oi.. blin... veci - piedodiet! Ka es ta vareju... :/ Ne to failu iedevu! OMG - lielais sorry! :/ Bet ja nopietni - veca latviesu paruna- "Kas citam bedri rok, pats taja iekrit". Priecajaties, ka tik viegli tikat cauri un ceru, ka ta bus maciba kacat no neautorativam vietam sazin kadas programas. Vareja but daudz launak! Un tu - Gordon - pirmais kursh teica, ka tadus sms sutit ir slikti un pirmais, kas iekrita! Fui tev! Bet ja nopietni - Tele2 drosibas kods izskatas samera viegli atsifrejams. Es teiktu - 4h darbs, lai uzkodetu Tele2 bomberi. Beefy Edited February 8, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgars14 Posted February 8, 2007 Author Report Share Posted February 8, 2007 NPK man ir labaks hack vins vispar kaut ar tu restartesi datoru vins vers vala kaut kadus 500 kalkulatorus karoci visadas progas tad vispar nopisisies dators skola izmeginaju galigi nopisas !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 tu suka beeff idiot es tevi ar nazi esmu gatavs nogalinat suka uzmeta man hack dators taga sa4akarets bus japarinstalle windows tu kuce suka!!! bla shito izlasot taa saaku reekt, ash no kreesla noveelos - gordena jaunais kompis sapliisa, kaada nelaime P.S. Beefijs zazhigajit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoRdEN Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 (edited) bla shito izlasot taa saaku reekt, ash no kreesla noveelos - gordena jaunais kompis sapliisa, kaada nelaime P.S. Beefijs zazhigajit! ja patiesham biju dusmigs un domaju kapzec pc bet taga vis kartibaa EDIT: 24 cilveki ir noka4ajusi sito sudu un dazi nez ko darit ( Edited February 8, 2007 by GoRdEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 datoru vajag palaist safe mode un izdzest nave.cmd no c: diska un no c: documents un settings\ visi user\ programas\ startap beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 datoru vajag palaist safe mode un izdzest nave.cmd no c: diska un no c: documents un settings\ visi user\ programas\ startap beefy es sevi dievinu par to, ka es neesmu lamers. nu labi, esmu, jo atvēru to failu bet galvenais, ka pats tiku vaļā Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 (edited) es aiz intreses atveru to failu!! pec tam pa skype parsutiju vairakiem cilvekiem to sudu! lol 1 min un chuvaks offline!! mega lol Edited February 8, 2007 by limperis Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 megalol ir tas, ka tu viņu vispār vilki savā datorā. Beef cik prasi par keyloggera uzmeikošanu ? Neko nejēdzu no programmēšanas, bet vajag tādu, kuru varētu dabūt samērā gudra cilvēka datorā viņam to nemanot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Beef cik prasi par keyloggera uzmeikošanu ? Neko nejēdzu no programmēšanas, bet vajag tādu, kuru varētu dabūt samērā gudra cilvēka datorā viņam to nemanot. muahaha, gribi uzzinaat maasas passu un pastiities ko vinai drushkas draugos raksta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Ha ha parunājot ar bifiju tusiņā pie ben4ika es sapratu ka viņa ieliktos failus un anketas NEKAD nevajag ka4āt un aizpildit Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 (edited) muahaha, gribi uzzinaat maasas passu un pastiities ko vinai drushkas draugos raksta? Tev jau gan gribētos fb. Varbūt ja apmeklētu draugiem.lv vairāk kā 2reiz mēnesī gribētos. Vnk vēlos uzlauzt tavas mammas bankas kontu un izzagt visu jūsu ģimenes naudu. j/k Katrā ziņā uz to requestu varētu atsaukties jebkuršs, kas uz to būtu fiziski spējīgs. Edited February 8, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Minoritaate, pameklee vien goooglee. Es pirms gadiem 3 aiz intereses biju novilci keyloggeri kursh stradaja vienkarshi ideali. Vinju vareeja nosleept ar 3 pogu kombinaciju taa, ka caur taskmanageri atrast nevareeja, un piedevam vel bija opcija parsutit info uz meilu reizi dienaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 megalol ir tas, ka tu viņu vispār vilki savā datorā. Beef cik prasi par keyloggera uzmeikošanu ? Neko nejēdzu no programmēšanas, bet vajag tādu, kuru varētu dabūt samērā gudra cilvēka datorā viņam to nemanot. minority - ar keylogeri ir ta, ka tev dzeks bus kaut kada veida japiespiez palaist programu, ko tu vinam nosutisi, vai ari tev bus jatiek pie viena datora un pasam japalaiz programa, vai ari iedod vinam spelu disku un tur spele var but inficeta ar keylogeri. Saprati fisku? Parejais ir easy. Un vispar es nesmu slikts dzeks un sis bija vienigais gadijums, kad es tadu sliktu lietu uzrakstiju un ieliku neta, bet tikai tapec, ka launs topiks. Manus postus var laist! (iznemot sito! ) Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Nu to es saprotu, bet tieši tādēļ viņu vajag advancēti paslēpt kādā citā progā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 nu jaa es gandriiz uzkeeros bet pasam bija taada lieta ar sitadaam fignam.. es tikai caur notepadu cd C Cd delete kkas tur taa bija... 3 vindowsu nafig aizsitu .. un veelaak pats sev .. xalava 4istaakak... labi ka lasiiju talaak postus Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Un vispar es nesmu slikts dzeks un sis bija vienigais gadijums Ja neskaita gadijumu ar Rayus Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 palasiju, bik ierecu par to virusu... bomberis Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 LMT tas nedarbotos visiem dzekiem, jo limits ir kadas 10 sms diena laikam un pakalpojums sms no web ir jaaktivize, turpreti tele2 viss ir bumbas, vienigi vajag vadit ieksa drosibas kodu, bet ja kads man sapikotu, es uztaisitu bomberi, kurs atpazist to kodu! Beefy ta nav man draudzenei ir LMT un es vinai esmu suutiijis pat 50 sms dienaa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now