Jump to content
GIGN Forum

Jautājums


Tamerlan
 Share

Recommended Posts

Cerēju uz bikiņ izsmeļošāku atbildi laugh.gif Vnk gribēju uzināt kādai vērtībai jābūt heaton cfg stāv 0.05 kamēr netā skatījos vienā forumā bija rakstīts ka 0.05 ir aizliegts citā atkal raksta ka 0.05 ir defaultais priekš 1.6versijas. x3 karoce Pagaidām ko sapratu ka 0.01priekš lan 0.1 priekš net. A nah tad 0.05 aizliegts(ja viņš vispār ir aizliegts)?

Edited by Tamerlan
Link to comment
Share on other sites

Cerēju uz bikiņ izsmeļošāku atbildi laugh.gif Vnk gribēju uzināt kādai vērtībai jābūt heaton cfg stāv 0.5 kamēr netā skatījos vienā forumā bija rakstīts ka 0.05 ir aizliegts citā atkal raksta ka 0.5 ir defaultais priekš 1.6versijas. x3 karoce Pagaidām ko sapratu ka 0.01priekš lan 0.1 priekš net. A nah tad 0.5 aizliegts(ja viņš vispār ir aizliegts)?

es, protams, saprotu, ka skolu beidzu pirms vairaakiem gadiem, un daudz kas var buut pa sho laiku mainiijies, bet matemaatika tomeer ir taa zinaatne, kur patiesiiba paliek par patiesiibu visu laiku. taapeec uzskatu, ka apgalvojums, ka 0.5 ir vienaads ar 0.05, nav pareizs

Link to comment
Share on other sites

Ar 0.01 redzēsi kur īstenībā ir modeļi un precīzi varēs trāpīt pa hitboxiem. (exinterp 0.1 ir taa aizkave. Taapeec ar 0.01 ir labaak speeleet (tikai LAN`aa,jo online diezgan švaki ies + veel PUBos + ar latvijas netu un latvijas serveriem). Spēlē default un būsi laimīgs.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...