GooD`MeN Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Pirmais nicks cho ta skjiet bija _DIE SONNE_ jo dievinaju RAMMSTEIN:) Tad vel bija Gizmo un kaut kas vel ko cho ta neatceros Un viss beidzot nonacu pie GooD MeN,nezinu kapec,bet nu taa ir forshak nekaa GooD MaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 (edited) mans niks husis, agraak bija churbans husis radaas tad kad klases zhurnalaa viens paraxtijaas cirvis666 tad es izdomaju husis666-husis ir zagis taka nesmu 666 fans vnk njemu husis!!!aa nu jaa churbans laiki bija vislabakie ar zbotiem vismaz bija tauta ar ko spelet 15vs 15 laikam Edited February 8, 2007 by husis666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Jā, būtu gan Man kompī stāv tikai Kelis - flashback un The Chemical Brothers - flashback Bet, manuprāt, tā ko tu domā ir kāda cita, kuru es nezinu P.S. minOrity japs - es vinu vakar atradu, bet vina bija ieks ministry of sound cd2 nu - karoce - tas gabals uz 70 minutem un ta dziesmina kaut kur 33 minute ir! Liekas, ka 2006 Ma, bet nesmu parliecinats! beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 anfisa, te cilvēki mainījušies. Ir, jā, bet vispirms jau pirms topika taisīšanas ir jāpārliecinās, vai šāds topiks jau neeksistē. Nu, ja tomēr neatrod un topiks ir uztaisīts, tad kādam no vecākajiem vajadzētu tā kā norādīt uz to jau esošo topiku un šo taisīt ciet! Vēl atceros, ka man teici, ka tajā topikā jau var rakstīt jebkurā laikā, jo tas taču vienmēr ir aktuāli. Varbūt pat vajadzēja to topiku nopinnot. Un tagad jau arī daudzi ieraksta to pašu. Dj Erixam ir taisnība . P.S Negribu piesieties, Bencik, bet nē, tomēr gribu - kāpēc tas nav taisnība? Kā nika vēsture var mainīties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 overmind - pārākais prāts, smadzene utml... Radies spēlējot spēli "Starcraft" no čaraktera - Zerg Overmind , kautkur 2005 gada beigās. Iepatikās šis vārds pat nezinu kapēc... Par iepriekšējo niku nerakstīšu, tad biju mazs un stulbs, kā arī esmu vārijis lielas ziepes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Es ieraksitju gabalinu no fleashback dziesmas! mekle sitadu dc++ D:\Music\Ministry.of.Sound.The.Annual.2005.[Limited Edition].[2CD].MP3.192Kbps.By.FACUF.[GDG] bet pagaidam klausies... beefy flashback.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Es ieraksitju gabalinu no fleashback dziesmas! mekle sitadu dc++ D:\Music\Ministry.of.Sound.The.Annual.2005.[Limited Edition].[2CD].MP3.192Kbps.By.FACUF.[GDG] bet pagaidam klausies... beefy es jusu vieta karitigi padomatu pirms vilkt to .zip, hvz ko 0xDEAD BEEF atkal ielicis. mosh kartejais viiruss Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 (edited) el_Moerto - no spaanju val. Mirushais. Skatiijos kautkaadu raidiijumu pa LTV un un tur bija par vienu spaanju morga iipashnieku un vinjsh sevi deeveeja par el_Moerto . Edited February 8, 2007 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 SnakE-^ - ChuuSka Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 man pamataa ir bijushi 3 niki pirmais bija GURKISS* ar kuru speeleeju kaadu laicinju, peec tam naaca 21.century, izdomaaju skolaa jo mums ar draugiem kad gribeejaam taisiit klanu bija shitaac variants, bet tas netika izmantots. Tad jau pirmspeedeejais bija 1ntake^ kas radaas no masiinas sastaavdaljas nosaukuma, un tagad ir vnk Intake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 precizējot: čūskadomuzīmejumtiņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now