Jump to content
GIGN Forum

Probleema Ar Kompileeshanu

arvist
 Share

Recommended Posts

kad es kompileeju man consulee paraadas taads texts...

Error: Could not open wad file \my games\cstrike\cs_dust.wad

Error: Could not find WAD file

Description: The compile tools could not locate a wad file that the map was referencing.

Howto Fix: Make sure the wad's listed in the level editor actually all exist

kaapeec vinjsh nevar atrast to *.wad failu?? sad.gif

nju nee... atstarpe netraucee.... man visulaik vinjsh atrada taas textuuras, bet tagad nee!! sad.gif atstarpe bija jau ieprieksh un neko neesmu dzeesis

Edited by arvist

kā jau reiz kaut kur minēju - man arī gļučija ar tām atstarpēm (bet Oddish toreiz teica ka viņam viss iet) personīgi es nekad nelieku atstarpes folderu nosaukumos un failu nosaukumos, tāpat kā latviešu burtus un simbolus, jo zinu tad kaut kas var neiet (ne tikai ar CS saistītās lietas bet vispār)

izmēgini to "my games" uztaisīt par "my_games" vai "my-games" vai "mygames" vai vienalga kā wink.gif

ok es jau arii nekad nelieku, bet shitais ir viens no origjinaalajiem folderiem, kas naak liidzi windows instalaacijai.. smile.gif pameegjinaashu ielikt _ sviitrinju atstarpes vietaa.. smile.gif

EDIT: vinjsh saka, ka mainiishanas gadiijumaa vareetu rasties probleemas un kaut kas vareetu nepalaisties.. sad.gif

Edited by arvist

ok es jau arii nekad nelieku, bet shitais ir viens no origjinaalajiem folderiem, kas naak liidzi windows instalaacijai.. smile.gif pameegjinaashu ielikt _ sviitrinju atstarpes vietaa.. smile.gif

EDIT: vinjsh saka, ka mainiishanas gadiijumaa vareetu rasties probleemas un kaut kas vareetu nepalaisties.. sad.gif

man nevarēja atrast wad failus kad vinji nebij iekšā spēlē kur stāv visi (D:\speles\Valve\cstrike)

man nevarēja atrast wad failus kad vinji nebij iekšā spēlē kur stāv visi (D:\speles\Valve\cstrike)

nevajag spamot!!!!! :@ :@ :@ augstaak ( pirmajaa postaa ) esmu ieraxtiijis, ka man vinjsh staav cstrike mapee!!!!!!!! besii aaraa.. :/

nevajag spamot!!!!! :@ :@ :@ augstaak ( pirmajaa postaa ) esmu ieraxtiijis, ka man vinjsh staav cstrike mapee!!!!!!!! besii aaraa.. :/

kā es varu zināt kas tew tur pa cstrike,ja nav valves mapes,bet kautkāds my games...

un kāpēc es nevarētu pateikt lai citiem būtu vieglāk, jo man no citām mapēm neatrada wad failus,un vispār ja pirmā nebij valve mape nestrādāja kompilēšana.

nu tad es varu pateikt - lauznis!

windows oriģinālie folderi etc, herņas ir priekš purniem kuri ar datoru ir uz jūs!

-->instalē CS normālā folderī, bez atstarpēm un viss iet!

man piem. E:/Counter-Strike/ savukārt VHE mani atrodas C:/Game-Tools/hammer/

un *.rmf faili ir C:/Game-Tools/maps/ un VISS STRĀDĀ!

sākotnēji bija Game tools ar atstarpi un tad ar "šis tas" dažreiz negāja!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...