ciguzins Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 (edited) CUP LINk mazs info: Balvas-15 ls . 10 ls . 5 ls . sloti . Daliibas maksa-1 ls KAUSS BEIDZIES. UZvareeja macho finalaa pieveicot dolphin 21:16 Edited March 12, 2007 by ciguzins Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Nonem to log in, nevelk registreties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Nonem to log in, nevelk registreties.. Nu bēidz , reģistrētie memberi taču lai paliek kā balva viņiem par organizēšanu. Turnīru rīkošana ir arī reklāma serverim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Nu bēidz , reģistrētie memberi taču lai paliek kā balva viņiem par organizēšanu. Turnīru rīkošana ir arī reklāma serverim. vai varbuut iespeeja regoties ir kaa balva tev par piedaliishanos. zaudeetaaju nav! visi uzvar! uzvar draudziiba! p.s. awwwwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Lieka nauda nekad nenāk par ļaunu - pieteikšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 (edited) Lieka nauda nekad nenāk par ļaunu - pieteikšos Man arī nenāks nauda par ļaunu. Tākā es arī pieteicos. Tiekamies finālā Edited January 31, 2007 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Eh, nereģistrēšos, lai neatņemtu jums šo "lieko naudu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Eh, nereģistrēšos, lai neatņemtu jums šo "lieko naudu". es labak iepazishos ar rikotajiem un atnemshu visu naudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Man arī nenāks nauda par ļaunu. Tākā es arī pieteicos. Tiekamies finālā tādi kā tu līdz finālam netiek, kautgan, ja līdz martam neiesi uz skolu un zadročīsi tad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Bus kads japarmaca un jatiek talaak par 1maam 2vam kartaam Tad buus OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 tādi kā tu līdz finālam netiek, kautgan, ja līdz martam neiesi uz skolu un zadročīsi tad... Es izteikšos precīzāk: Tādi kā Tu līdz finālam netiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 (edited) Who.me? tavi stati VS ^ali^ juusu starpa ir tikai 234 vietas Edited January 31, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 (edited) Who.me? tavi stati? VS ^ali^? juusu starpa ir tikai 234 vietas Nu es jau gign pubā nefragoju kā to dara Ali.. Jo man nerūp mani stati. Dažreiz pat izklaidējos kaut arī zinu ka ieiešu mīnusos. 1x1 ir pa visam kas cits. Tākā statos vari neskatīties. Edited January 31, 2007 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Labi, atdzīšos - es esmu frageris Man ļoti rūp stati tapēc vienmēr krisoju un gaidu izdevību, kad 100% varēšu nošaut pretinieku. Arī, kad mēs spēlēsim aim mapu tu mani, visbiežāk, varēsi satikt aiz kādas kastes Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Labi, atdzīšos - es esmu frageris Man ļoti rūp stati tapēc vienmēr krisoju un gaidu izdevību, kad 100% varēšu nošaut pretinieku. Arī, kad mēs spēlēsim aim mapu tu mani, visbiežāk, varēsi satikt aiz kādas kastes Da labi Ali neceri ka busi finalaa!Vispirms tev bus jatiek man paari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Da labi Ali neceri ka busi finalaa!Vispirms tev bus jatiek man paari! Ha tu domā ka Ali nevarēs tevi vinnet??? P.S Bet neaizmirstat ka būs vel arī citi spēlētaji un varbūt ka citi varēs arī vinnēt 1 viet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Ha tu domā ka Ali nevarēs tevi vinnet??? P.S Bet neaizmirstat ka būs vel arī citi spēlētaji un varbūt ka citi varēs arī vinnēt 1 viet. piem. kā es? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 es jau ari pieregotos un paraadiitu kaa jaspele , bet es negribu atnjemt ali 1o vietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Džeki pateikšu jums panākumu atslēgu - mūzika Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Bet man kautkā negribas piedalītaies vēl man ir par maz pieredzes bet vienalga es spēlēju labi un pat kā pro Bet es par tevi turu Alī Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 (edited) njaa sitas tiesam par ljaunu nenaaktu deretu pieregoties P.S. bloodlord ,zini manaa zemee par mani saka taa : Hate It Or Love It I`m Still Number One taka 1st busu es (cerams) Edited January 31, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Labi čaļi nemīž es vēl nezinu vai esmu gatavs atļauties tādu vaļību kā 1ls "ziedošanu", protams, ja kāds nopirks kautko no manīm(skatīt Pērk/Pārdod sadaļu ) tad viss mainīsies:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Hmm varbuut pieteikties, un ar savu strafe skillu izjaukt visu ali speeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 es ali nostumšu no pjedestāla augstākās pakāpes ar šo lielisko pieteikumu mans niks - parasti es spēlēju ar niku "vislabākais" vai arī "tu tūlīt mirsi, suns", bet dažreiz uzlieku niku MACHO skajpa niks - LOL man tāda programma nav uzinstalēta. p.s. PIEDOD, ja vari! mirca niks - skat 1. punktu IP adrese - PSC.OMG.ROFL.LOL (es viņu kodēju lai nevar tik viegli atpazīt) Cita kontaktinformācija: Mani var satikt uz ielas, trolejbusā un dažreiz autobusā. Spēļu laiki - kaut kad pēcpusdienā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Njā macho tev reaals IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now