2Lszobustarpa Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Man ir tāda problēma, kad esmu uzinstelējis WAMP5 ( visu izdarīju pareizi ) un pēctam apakšējā stūrī uzspiežu uz WAMP5 ikonas un pēctam uz phpMyAdmin, bet kad uzspiežu uz phpMyAdmin man atver tukšu lapu bez nekādas informācijas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigaslauvas Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 izsledz visus liekos resursus ka piemeram skype utt jo vini aiznem 80 portu bet ari var uzlikt alpai citu porut bet to mekle search Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark13 Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 WAMP SUX!! Noka4a AppServ labaks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2Lszobustarpa Posted January 28, 2007 Author Report Share Posted January 28, 2007 izsledz visus liekos resursus ka piemeram skype utt jo vini aiznem 80 portu bet ari var uzlikt alpai citu porut bet to mekle search ! Esmu izslēdzis visu ko vien var, bet šāvaita nestrādā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2Lszobustarpa Posted January 29, 2007 Author Report Share Posted January 29, 2007 Kāds nevar kautko vairāk pastāstīt kapec man neiet tas phpMyAdmin, jo tālāk par to vietu kur jaatveras tai phpMyAdmin lapai netieku ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Uzspied uz ikonas un tur jābūt install service un install datbase kkā tā paņem tos, bet tomēr iesaku AppServ, jo uz wamp man negāja amxbans un ps Link to comment Share on other sites More sharing options...
2Lszobustarpa Posted January 29, 2007 Author Report Share Posted January 29, 2007 (edited) A tu nevari ielikt pamācību kā uztaisīt web ar AppServ ? Nu man nav vajadzīga web priekš CS, man vnk vajag parastu web ! EDIT: Izdarīju kā tu teici un viss aizgāja ! ( ja vari ieliec pamācību kā uztaisīt ar AppServ ) Edited January 29, 2007 by 2Lszobustarpa Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 (edited) P.S Šis no WRX forumā by me ^^ --> Orginal Tātad jau daudzi ir pie manis griezušies prasot "Kā uztaisīt mājaslapu ar apache?" Te nu jums būs atbilde Iesaku jums ņemt AppServ 2.4.4 ko jūs varat lejuplādēt Spiežot šeit! AppServ instalācija... Tātad tagad spied uz AppServ ikonas un raksti iekšā. Pie Destination Directory vislabāk būtu atstāt orģinālo, tas ir C:\AppServ Tālāk spied Next > --> atstājām Typical un spiežam --> Next > tālāk: # Server name -> Raksti savu hostu kāds tev būs (man piem. ir cs-wrxteam.oo.lv), bet ja neizini ko rakstīt atstāj localhost # Administrator's Email Address -> Raksti savu E-pastu # HTTP Port -> atstāj 80 Spied Next > tālāk: # User name -> šis ir mysql username, raksti ko gribi tikai neaizmirsti! # Password -> paswordu # Charset -> atstāj latin1, spied Next > un instalācija pabeigta ^^ ---------------------Privilēģijas uzstādīšana--------------------- Dodies uz http://localhost/phpmyadmin tālāk dodies uz Privilegijas un izveido tur sev jaunu akauntu (ieķeksē ķekšus visu, kur vien vari), lai nerastos sarežģijumi un lieki pārpratumi, tad izmet pārējos 2 akauntus :blush: ---------------------e107 website system uzstādīšana--------------------- Tālāk tev ir nepieciešami e107 faili, ko tu vari lejuplādēt Spiežot šeit un paņemot jaunāko versiju, uz doto brīdi jaunākā ir e107 0.7.7 Full install (.zip) Kad esi lejuplādējis zip mapi atzipo viņu un visu, kas viņā iekšā iemet www mapē. Tālāk dodies te ---> http://localhost, kur tev automātiski atvērsies instalācija e107 instalācija Tātad ieejot http://localhost tev atvēries instalācija, kur būs jautāts par valodu - izvēlies valodu un spied Set Language. Tālāt atveries šitas: #MySQL Server: - localhost #MySQL Username: - root #MySQL Password: - Tava izvēlētā parole instalējot AppServ. #MySQL Database: - kāds tev būs datubāzes nosaukumus, un neaizmirsti ielikt ķeksi pie create #Table prefix: - e107_ - atstāj to pašu Kad esi visu aizpildijis spied Continue Kad esi ieinstēlējis neaizmirsti izmest install.php,kas atrodas C:\AppServ\www mapē ** THE END ** Autortiesības aizsargātas bY Semo Hank 8) @ _Yu-Gi-Oh__ Edited January 29, 2007 by _Yu-Gi-Oh__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
2Lszobustarpa Posted January 30, 2007 Author Report Share Posted January 30, 2007 Eu bet ja tev ir tas vBulletin 3 0 7 rar vari ielikt, lai es varu nolādēt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Bulletin man nav kkur GIGN bija links, pameklē Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 TE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now