dumidors Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Sveiki ! esmu dzirdejis ka esot tads prikols ka cs serveri var taisit caur citu programu nevis caur hlds.exe kjip tad var vairak ari slotus uzlikt un vinjs jataisa caur kkadu programmu .. ! (ceru ka sparatat) Varbut kads varetu iedot linku uz to progu vai pateikt ka vinju vsp sauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
de.Fault Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 vairāk kā 30 slotus nav iespējams uztaisīt. ja nu vienīgi hltv serveris, bet tas būs hltv serveris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted January 27, 2007 Author Report Share Posted January 27, 2007 ko tas hltv serveris dod. .. ? ir iespejams vairak ka 30 sloti vienigi mape nau vietas kur dzimt ja nu vienigi ir csdm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
de.Fault Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 ko tas hltv serveris dod. .. ? ir iespejams vairak ka 30 sloti vienigi mape nau vietas kur dzimt ja nu vienigi ir csdm.. tas ir hltv serveris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 (edited) ko tas hltv serveris dod. .. ? ir iespejams vairak ka 30 sloti vienigi mape nau vietas kur dzimt ja nu vienigi ir csdm.. Nu ble maximalais ieksh HLDS ir 32 sloti un ne vairak. CSS zinu ka 62 vai 64 max sloti ir. Hltv kadus 128 esmu redzejis Edited January 28, 2007 by Kid Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted January 31, 2007 Author Report Share Posted January 31, 2007 bljaviens kid mosh izlasi ko es uzraxtiju pirms posto .. ? es saku ka ir tada proga caur kuru var cs server taisit ne jau caur HLDS P.S. Hlds maximalais ir 32 sltoi taka ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 naksies jus pateikt tadu lietu ka VAR UZLIKT VAIRAK SLOTUS neko siki nezinu tikai zinu ka tur ir specials mods vai programa laikam mods bija un mapes pats par sevi saprotams kad ar daudziem slotiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Bet tu no sākuma padomā vai tavs kompis varēs uzturēt tik daudz vietu???Un būs bez glugiem??Es zinu vienu čuhu kuram ir pDSL internets 3,2 Ghz un 1Gb RAM un vinam serverī ieiet 20 playeri un sāk pasaciņas stāstīt!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now