Ziediņš Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Lol, ko tik nesanak palaist garam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 nja, jonathan LOL top 1. vietaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Labi izspershu arii kadu joku ^__^. Kr4 pirms paris dienam mape nuke. Niks vardaa Mahmed(T) otrs aToss(CT). Viss notiek pec plana. Krushijam rampu. Playeris Mahmed arii rikojas pec plana un krushii rampu. Pec radio telpas Mahmeds ieiet lielajaa telpaa noiet lejaa uz otru spotu (apshaudams protams parus fragus). Pec T veida krustojuma tiek liists uz kreiso sturi, lai veiktu realod. Bet, tad peekshnji players Mahmeds sajut tadu lietu kaa resneshanu (apdomas laiks bija aptuveni kadas 4 sec), ka ir vietas par maz tajaa sturi un kaa reiz izradas players aToss par to visu sez un uzjautrinas un lur playera Mahmeda galvas pakaushaa daljaa. Kr4 viss beidzas letaali prieksh playera Mahmeda ar vienu lodi pakausii. Lol biegas abi divi izsmejamies no sirds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 (edited) Da shodien pat mapee INFERNO pa T Visa koche bljauj rush B Visi arii saak skriet,skreeju pirmais uzkodu flash un nacaas apstaaties,T komanda arii uzreiz apstajaas,lai gana 2vi visu laiku bljava rush B go go go bet taa vietaa lai lielie bljaveji skrietu,shamie saak veidot piramiidu,kuraa kadi 6T salien 1naa sturii pie balkoninja P.s. aTooss bija liels parsteigums un prieks visu T piramiidu nobliezt Edited February 1, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 atceros vienu atgadiijumu, kjipa map de_nuke, es pie ct, raunds kkur viduu...bija nopietns garastaavoklis uz speeleeshanu...rampa, staavu pie sienas...skatos saveejais skrien no ct baazes puses, te peekshnji vinjam aiz muguras paraadaas t un ar nazi skrien pakalj, domaaju laidiishu no kaatiem nost kad peekshnji t aiz muguras viens muuseejais skrien pakalj shim ar nazi... tad nu apstulbu un saaku smieties...taa vinji vilcieninjaa aizskreeja, kas tur notika hvz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 atceros vienu atgadiijumu, kjipa map de_nuke, es pie ct, raunds kkur viduu...bija nopietns garastaavoklis uz speeleeshanu...rampa, staavu pie sienas...skatos saveejais skrien no ct baazes puses, te peekshnji vinjam aiz muguras paraadaas t un ar nazi skrien pakalj, domaaju laidiishu no kaatiem nost kad peekshnji t aiz muguras viens muuseejais skrien pakalj shim ar nazi... tad nu apstulbu un saaku smieties...taa vinji vilcieninjaa aizskreeja, kas tur notika hvz... cik sen tas bija? Demka jau nebūs saglabājusies, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 cik sen tas bija? Demka jau nebūs saglabājusies, ne? tas bija kad veel LV biju, gadus 2 atpakalj...vnk bija iespiedies atminjaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 atceros vienu atgadiijumu, kjipa map de_nuke, es pie ct, raunds kkur viduu...bija nopietns garastaavoklis uz speeleeshanu...rampa, staavu pie sienas...skatos saveejais skrien no ct baazes puses, te peekshnji vinjam aiz muguras paraadaas t un ar nazi skrien pakalj, domaaju laidiishu no kaatiem nost kad peekshnji t aiz muguras viens muuseejais skrien pakalj shim ar nazi... tad nu apstulbu un saaku smieties...taa vinji vilcieninjaa aizskreeja, kas tur notika hvz... shitaa man ar gadijies, arii nuke vieniigi esmu CTs, kaa vinmeer izskrienu pa to butku, neko neskatiidams aiz stuuriem uzlecu pa kaapnem uz jumtu, skrienu laukaa ar nazi un viens cits admins jau pieradis, ka es taa daru gaida nuke, turkur starp kasti un maaju, gaida kad paskrieshu garaam... taa parasti es aizskrienu nodurt T un peec pussekundes vinsh mani , ja vinsh nav serverii, tad gadijies taadaa veidaa 3 vienaa rundaa nodurt.... P.S. neuztraucaas, nu jau esmu taka atshifreejis no kurienes man skrien pakalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Man pat uz kompja kaut kur jabuut tam video ir Blin jaatrod, shitas bija dikti labs ja atrodi, atsūti. mani foršie gadījumi parasti aprobežojas ar to ka aizskrienu bariņam no muguras un ietusēju ar viņiem, tas ir dikti feini Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 pirms paris meneshiem man skaisti sanaaca.... mape de_train. ts uzstadijushio c4. nu 4 ct palikushi (ieskaitot mani) ejam atmiinet. pashaudaas - novac k-ko. palicis 1 ts pret mums 4. es panjemu roka he. tikmeer parejie 3 ct baraa ap c4 atmiine viens otram uz galvas. nu es ljoti veikli noravu hs a parejie novaca to ts... un mans he taa smuki ar atsitienu tieshi zem visu ct kajam un pakjeru 3 komandas biedrus liidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 ja atrodi, atsūti. mani foršie gadījumi parasti aprobežojas ar to ka aizskrienu bariņam no muguras un ietusēju ar viņiem, tas ir dikti feini Blin bratuks parinstaleja cs, un ar to pazuda arii visi demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 smieklīgs gadījums ka es pa T nukē, eju pa ielu. nostājos pie sarkanās kastes galā uz T bāzes pusi, un uzšauju ar awp pa sienu, un BOOOOMS HEADSHOOT 2 čaļiem.. Butcher bija viens, un otrs bija no 118 klana. pēc tam skatos demku un tāds lol, šie tur iekšā pa a skraida un pēkšņi hedšots, tāds nāisiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Blin bratuks parinstaleja cs, un ar to pazuda arii visi demo zeel, gribeeju pats par sevi arii pasmieties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 (edited) Sanaaca jautri, jauki, augliigi panazhot trainaa- serverii kkaa boti savaakushies un....Demo p.s. saakumu var izlaist Edited February 3, 2007 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachemz Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 gan jau veel so papildinaasu !!! rakstat saja topikaa arii sawus piedziivojumus cs"aa !!! 1.situacija- * mape de_atctec *galvenais varonis speelee ct komandaa * visi ct un t iznemot vinu beigti *c4 uzstaadiits * izraadaas sis idiots nezina kaa atmiineet c4 *vina korifans (peec balss izklausiijaas ap 10g vecss) pa mikrafonu sim maaca atmiineet c4 * bet vins sauda pa c4 leekaa pa to utt *c4 eksplodee 2.situacija *mape-naw svariigi *galvenais varonis speelee poh kaadaa komandaa jo naw swariigi!! *deks normaali speelee, rezultaats normaals, paarbaudiiju vai neciito un tad prasu vinam vai negrib manaa klanaa * a sis adbild "kas tas taads" "es nemaaku" tāds tādu atrod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now