Ettenda Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Sveiki! Tiek veikts apjomīgs pētījums, kurā tiek pētīti cilvēku datoru un videospēļu spēlēšanas paradumi un attieksme pret spēlēm. Šī aptauja tiek vienlaicīgi veikta 10 valstīs, tai skaitā Latvijā. Būtu pateicīga, ja jūs piedalītos mums tik svarīgajā pētījumā. Izlozes rezultātā tiks noteikti divi cilvēki no Latvijas, kas laimēs 25 britu mārciņas. Viss, kas ir jāizdara- jāizpilda aptauja. Lai sāktu aptauju, lūdzu, klikšķiniet uz zemāk esošās saites! http://survey.euro.confirmit.com/wix/p4505...px?l=38&panel=A Liels jums paldies un jau iepriekš pateicos par atsaucību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 taalaak par 3 jautaajumu netiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Es tiku lidz 5tajam jaut. un mani atshuva Link to comment Share on other sites More sharing options...
bledis Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 kaut kāds shits`s man paradijās kaa neesmu piemerots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Sveiki! Tiek veikts apjomīgs pētījums, kurā tiek pētīti cilvēku datoru un videospēļu spēlēšanas paradumi un attieksme pret spēlēm. Šī aptauja tiek vienlaicīgi veikta 10 valstīs, tai skaitā Latvijā. Būtu pateicīga, ja jūs piedalītos mums tik svarīgajā pētījumā. Izlozes rezultātā tiks noteikti divi cilvēki no Latvijas, kas laimēs 25 britu mārciņas. Viss, kas ir jāizdara- jāizpilda aptauja. Lai sāktu aptauju, lūdzu, klikšķiniet uz zemāk esošās saites! http://survey.euro.confirmit.com/wix/p4505...px?l=38&panel=A Liels jums paldies un jau iepriekš pateicos par atsaucību! kautkads stulbums es ar pa 3 talak netiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
rieksts Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 atbildeeju uz visu!! a kas tas pa suudu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 atbildeeju uz visu!! a kas tas pa suudu??? a vot tagad atbrauks menti, savāks tavu cieto, pirātiksās spēles un tevi pašu, jo 100% ka tev lielākā daļa spēļu ir nelegālas. BUSTED!!1 man tie jautājumi jau zb, tāpēc visu neizpildīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
rieksts Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 (edited) blaa zopa man tagad ir!!!ko lai es daru!!ko lai es daru!!!zinu cieto atdosu sawam sunim bobim lai sagrauz!!! Edited January 26, 2007 by rieksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 blaa zopa man tagad ir!!!ko lai es daru!!ko lai es daru!!!zinu cieto atdosu sawam sunim bobim lai sagrauz!!! PAKARIES or PARGRIEZ VENAS (TH rlz) tā tu izdarīsi tikai pakalpojumu visai pasaulei. nu lab, ne visasi pasaulei, bet šim forumam noteikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 joniju atshuva Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 4 .... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Pateicamies par Jūsu laiku, bet Jūs neesat atbilstošs kandidāts, lai piedalītos šajā aptaujā. Maitas tādas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Shitaa aptauja ir domaata savaadaaka tipa geimeriem. Ne jau taadiem kas seezh pie pc, uzbliez bish kontrinju, bish iejiet netaa, bish pakodee, bish paklausaas muuziku un novelk muuviku, bet taadiem, kuri seezh pie savas iks kastes, speelju kuba vai speelee staciju 2 un tik bliezh geimus cik nu uziet. Tomeer mani mazliet apbeedinaaja fakts ka vinji nenjem taadus geimerus (forshaakos), kaa mees. Nu nekas, gaidiishu vien kaadu citu aptauju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 es 1 pirma izkritu kas ta pa aptauju ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 (edited) es 1 pirma izkritu kas ta pa aptauju ??? Kaa var pirmajaa izkrist? Tas ir vienalga vai tu spied "jaa" vai "nee", taapat tiksi taalaak. P.S. Tu sevi padari par dauni lietojot tik daudz smailijus, un pietam nevietaa. Iemaacies arii normaali rakstiit. Edited January 27, 2007 by Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Kaa var pirmajaa izkrist? Tas ir vienalga vai tu spied "jaa" vai "nee", taapat tiksi taalaak. Pirmajā var izkrist!EASY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakii^ Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 (edited) Mani 3. atšuva Edited January 27, 2007 by Chakii^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rieksts Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 pasakat kas ir liidz beigaam tikusi!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 saakumaa pameeginaaju un atsuva, kad tiku liidz 5 jaut. tacu peectam gibeeju redzeet jautaajumus un izgaaju visu.. (baigi garsh tas tests) uz beigaam vnk reeciigi jautaajumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 (edited) kāpēc es nēesmu atbilstošs tikai tāpēc, ka nēesmu pircis nevienu videospēli pēdējo 6 mēnešu laikā ? p.s. man ar tas kkāds 5. jautājums laikam bija, kad izhujārīja laukā. edit: nu pa vidu tur labie jautājumi sākās kā menti nopratinātu par pirātiskajām spēļu kopijām, prasa vai draugiem ir pirātiskas kopijas vai zin kādu kam ir utt. interesanti vai džeki taisa aptauju, lai pēc tam pārmeklētu mājas ? Edited January 27, 2007 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 (edited) pasakat kas ir liidz beigaam tikusi!!!! 25 mārciņu dēļ speciāli ieliku šķību atbildi 3. un 5. jo kas zin, moš pie 25 latiem tikšu ak jā izpildīju līdz galam. Edited January 27, 2007 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 es testam derēju tikai tāpēc ka uz ziemassvētkiem māsai pirku harija potera spēli kas ellē ratā ir vienādranga? pie mājsaimniecības ienākumiem uzliku nevēlos atklāt jo bija slinkums rēķināt ai tur daudzi jautājumi par pirātismu Mani interesē vai kāds būs pie jautājuma "pats izgatavoju pirātiskās kopijas un dodu draugiem" uzlicis jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
rieksts Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 (edited) es visu godiigi pildiiju un tiku liidz galam!!!! p.s arii atzinos godiigi ka esu izplatiijis piraatiskas speeles un kacaajis taas no neta nelegaali!!! Edited January 27, 2007 by rieksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 tu godīgi pērc spēles veikalos? tur es izkritu godīgi pildot Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 kas ellē ratā ir vienādranga? es štukoju par šito arī, izdomāju, ka tas varētu būt peer2peer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now