kalmaars Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 kar4 biju jau vienreiz iepoustojis tur man teica lai nomainu amxmodx un swds.dll failu nomainīju abus divus un tagad arī rādās kautkāds errors bilde apakšā plz palīdzat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 tajā errorā hlds Launcher has encountered a problem and needs to close........ es nospiedu click here un tur parādījās tas mazākais logs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 davai palīdzat kāds plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 davai palīdzat kāds plz Ieskaties mazaja lodzinjaa un sapratiisi ka pie vainas swds.dll!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 ta cik reizes to swds.dll var mainīt?!?!?! ieliek plz kāds normālu ejošu un atkrakotu swdls.dll plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 nu man viss iet un visiem arii ir gaajis ar sho swds.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts