SuperRembo Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 (edited) Taka atveru nesen WoW serveri, kura pings pagaidam ir 20-40 Latviesiem man 1-3ms. Vajag brigadi savakt ar zinosiem cilvekeim, kas palidzetu uzturet un kontrolet no bagiem visadiem, erroriem. Nokonfiguret visu pareizi, lai serveris varetu sakt dzivi. Taka es saja laucinja esmu iesacejs, es tik speju serveri pie dzivibas dabut ka konekts strada un var citi ieiet, tagad vajag ari kas spes parupeties par so mazuli ^^ kam intereseja irc.lv adrese #wow.bpw Edited January 27, 2007 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
preem Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Nafig taisīji ja pats neko nejēdz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 (edited) Nafig taisīji ja pats neko nejēdz? neredzi, gribeeja taisija, un tagad luudz paliidziibu,tev probleemas Edited January 22, 2007 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
divian Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Varētu jau.. Tik man bail, ka viņš tev ātri apniks un aiztaisīsi ciet.. Ir bijuši tādi kadri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 taakaa es par visaaadam uberskritoshanas progaam utt nezinu neko daudz, varu piedaavaat linku uz forumu kuraa tur viss notiekaas un ja vajag taa saaukto game masteri, varu paliidzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 taakaa es par visaaadam uberskritoshanas progaam utt nezinu neko daudz, varu piedaavaat linku uz forumu kuraa tur viss notiekaas un ja vajag taa saaukto game masteri, varu paliidzeet es arii esmu diezgan zinoshs wow lietaas, bet nekaads iipashais scripteris nnesmu, lai gan sho to protu (iisteniibaa tas ir atkariigs no taa kaads emu), iisteniibaa esmu ar mieru iesaistiities, ja mana paliidziiba vajadziiga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 23, 2007 Author Report Share Posted January 23, 2007 serveris nenosprags nebaidies. CS dzivo jau gadu gandriz 2. Taka kaste ir atseviski stavosa PING ari bus daudz zemaks. Palidzibu vajag tapec ka es neesmu nekads uber genijs, lai SOLO visu sataisit noregulet utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 serveris nenosprags nebaidies. CS dzivo jau gadu gandriz 2. Taka kaste ir atseviski stavosa PING ari bus daudz zemaks. Palidzibu vajag tapec ka es neesmu nekads uber genijs, lai SOLO visu sataisit noregulet utt. kad viss buus gatavs pasauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Taka atveru nesen WoW serveri, kura pings pagaidam ir 20-40 Latviesiem man 1-3ms. Vajag brigadi savakt ar zinosiem cilvekeim, kas palidzetu uzturet un kontrolet no bagiem visadiem, erroriem. Nokonfiguret visu pareizi, lai serveris varetu sakt dzivi. Taka es saja laucinja esmu iesacejs, es tik speju serveri pie dzivibas dabut ka konekts strada un var citi ieiet, tagad vajag ari kas spes parupeties par so mazuli ^^ Ja drīkst zināt, kā ta sauc to serveri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2Lszobustarpa Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Tev irc.lv ir savam wow kanāls ? Ja ir tad pasaki name. Varbūt saksu spēlēt tavā serveri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 kad viss buus gatavs pasauc Viss jau ir gatavs spelesanas zinja. Es seit runaju par bagu un mazo kludu regulesanu, jo praktiski sadas ir katra wow serveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayCooL Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Nekāds lielais scripteris neesu , beet vismaz dazi ieteikumi!! Ja gribi lai daudz cilvēku spēlē tad ieteiktu pastīties vai pašā spēlē strādā pats un visi talanti!! Āa un kāds tas ir serveris?? (Fun, Blizzlike...) Ā un arī lai profesijas nevar uzreiz visas mācīties!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 nu kas tad notiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2Lszobustarpa Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Serveris UP vai DOWN ? Ja ir UP pasaki vardu tavam serverim, ja ir DOWN tad pasaki vārdu kad serveris bū UP . =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 27, 2007 Author Report Share Posted January 27, 2007 Vins UP visu laiku pirmkart. Otkart kam intereseja irc.lv adrese #wow.bpw Tresais es te sakuma pasa teicu mekleju konfiguracijas meistarus nevis ka sataisit, lai ir UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now