Ducatii Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 man diskmašīnā iesprūda CD un es viņu nevaru dabūt ārā un viņš skaļi klab. viņš iesprūda tad, kad es ieliku diezgan pavecu COD disku. tagad man ļoti steidzīgi vajag atvērt vienu citu disku, varbū, kāds var kko izdomāt kā, lai to cd dabon ārā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 man diskmašīnā iesprūda CD un es viņu nevaru dabūt ārā un viņš skaļi klab. viņš iesprūda tad, kad es ieliku diezgan pavecu COD disku. tagad man ļoti steidzīgi vajag atvērt vienu citu disku, varbū, kāds var kko izdomāt kā, lai to cd dabon ārā ? Izsledz kompi vispirms un atsleedz to cieto no mates plates, pierubii vinju tikai elektribai un pamegini paknabinaat, man kaut kaa ta vienreiz sanaca. Pachakareeju pachakareeju un iznaca araa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 nee, ta izradas ir diskmashinas vaina, sito njemsu ara un pirksu jaunu delete vai close topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 nu vispār nav vajadzības darīt tā kā bencik teica, jo CD iekārtai ir mazs caurums priekšpusē, tajā ar tievu priekšmetu(piemēram adatu) iebaksta un "atvilknīte" atlec vaļā protams neizslēdzu iespēju ka kreiso firmu ražojumiem nav šī cauruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts