kaarums Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Tagad nāku pie jums ar jautājumu! Kur dabūt amx_screen? Nejau parasto, bet to kas var apiet tos hackus, kuriem ir anti screen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASSASSIN Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Kas tas?Es tadfu nezinu pateic kas tas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Kas tas?Es tadfu nezinu pateic kas tas! bano un uznjem bildi no 4itera. tads pats kads amx_banshot, bet tikai nezinu kur var dabut to jauno. Man ar vajadzetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 laikam jau shis pirms bano kaadu uzraksti amx_screen niks bildes piem. amx_screen priedzha 4 tad vins saglava screenus ieksh playera cstrike mapes...un kad vins naaks uz foromu saki lai ieliek tos screenus un parada ka nau bijushi chiiti bet nu :-/ ir chiiti kas uzreiz izsledzas kad nem screenu http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=422732 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted January 19, 2007 Author Report Share Posted January 19, 2007 laikam jau shis pirms bano kaadu uzraksti amx_screen niks bildes piem. amx_screen priedzha 4 tad vins saglava screenus ieksh playera cstrike mapes...un kad vins naaks uz foromu saki lai ieliek tos screenus un parada ka nau bijushi chiiti bet nu :-/ ir chiiti kas uzreiz izsledzas kad nem screenu http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=422732 Jā ir tas! paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Jā ir tas! paldies! un to tu mekleji. Es domaju ka tu jau to esi atradis, bet meklee uzlabojumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 mjaaa es ari taa doma shiii rindina pateica visu Kur dabūt amx_screen? Nejau parasto, bet to kas var apiet tos hackus, kuriem ir anti screen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spreslijs Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Atradu shida vecu topiku!! Nu itka uzliku vis iet taču kur tas bildes atrast??Kautkada player mape??Bet kur tadu atrast?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka12 Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 mjaaa es ari taa doma shiii rindina pateica visu Kur dabūt amx_screen? Nejau parasto, bet to kas var apiet tos hackus, kuriem ir anti screen. LOL To var atras ta cilveka mape kam to skrinu taisji paprasi lai vinjsh tew atsuuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
spreslijs Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 a kads prikols no ta?? Viņš jau tev nesutis tas bildes lai tu pateiktu ka vinjš ir 4iters?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka12 Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 a kads prikols no ta?? Viņš jau tev nesutis tas bildes lai tu pateiktu ka vinjš ir 4iters?? Tu prasi ja nesuta tad liec ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 nu tas ir domats taa pirms bano uzraksti amx_screen niks scriini un tad nobano un ja vins iet uz forumu vai kur saka ka nebija chiiti tad saki lai atsuuta scrinus kas ir vinam cstrike mape un tur vares redzet vai vinam bija chiiti vai nee, bet ir ari taadi chiiti kas uzreiz izsledzas kad vinus nofoce domaju ka nekaada liela jeega nau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Tas nozimes kad screenaa bus redzami visi tie sudi ka caur sienam redz un tas svitrinas ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spreslijs Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Labi man radas jautajums vai var bez web kameras uztaist screen?? nuatas ir ka var redzet kas ir uz monitora ka bildi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_N_D_R_E_E Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Labi man radas jautajums vai var bez web kameras uztaist screen?? nuatas ir ka var redzet kas ir uz monitora ka bildi?? :DDDDDD vinjsh jau netaisa ar web kameru skreen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 (edited) 1. Piespied "print Screen" ... 2. aizej uz paint un paste... 3. save! Tu sito doma??? PS. A cs: 1. paskaties options--->keyboard (jabut kautkadam F5 laikam) 2. spele cs un uzspied F5...(saglabasies screenshots) 3. aizej uz "C:\Program Files\Valve\cstrike" (vai nu kur tu to cs esi ieinstalejis) un tur bus tavs screenshots! Sita pamaciba ka taisit 2 dazadus screenshotus!!! Pinned !!! Edited February 4, 2007 by Inmate#9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Labi man radas jautajums vai var bez web kameras uztaist screen?? nuatas ir ka var redzet kas ir uz monitora ka bildi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted February 4, 2007 Author Report Share Posted February 4, 2007 (edited) paldies, ka izcēli vecu postu. šis topiks bija taisīts pirms 2nedēļām. Es jau neko nesaku, bet labāk neizcelt vecus topikus! Edited February 4, 2007 by kaarums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 paldies, ka izcēli vecu postu. šis topiks bija taisīts pirms 2nedēļām. Es jau neko nesaku, bet labāk neizcelt vecus topikus! Tu esi ....ko tu citu gaidiji ka tev visas atbildes atnaks 1 diena??? Forums prieks ta ari ir domats....kads k-ko ieraksta...atnak vel1...ieraksta...un vel 1...ieraksta...un ta 1 nedelas laika nak atbildes uz norm jautajumiem! Un topiks tur ari paliek...ja kadam citam ir tapati problema tad izmanto sito te ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spreslijs Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 (edited) 1. Piespied "print Screen" ... 2. aizej uz paint un paste... 3. save!? A kur tas ''print screen'' ir es nevaru atrast?? Edited February 4, 2007 by spreslijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Paskaties uz klaviatuuras....virs "Enter" ir "Backspace"...un virs "Backspace" ir "F12"...un pa labi no "F12" ir "Print"(nu kaa kuram kas tur rakstits, kr4 k-kas siastits ar print) Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 un kāda jēga no tāda plugina, bieži čīteri spēlē ik pa brīdim ieslēdzot čītus, un diezvai tu noķersi to brīdi, un pat ja noķeris, es domāju, ka vairums čīteri vienkārši ieies cs'ā, uzlikts to mapi, kuā ņemts screen, nostāsies īstajā vietā, noprintos screenu un viss, pateiks, ka tu to bildi uzņēmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spreslijs Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Paskaties uz klaviatuuras....virs "Enter" ir "Backspace"...un virs "Backspace" ir "F12"...un pa labi no "F12" ir "Print"(nu kaa kuram kas tur rakstits, kr4 k-kas siastits ar print) OOO liels padies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 :DDDDDD vinjsh jau netaisa ar web kameru skreen A kas zin varbūt viņš taisa ar digitālo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 a mozh ar telefonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now