Jump to content
GIGN Forum

Referats!

GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

~Man lidz šovakaram vajag REFERATU!"Darba komandas veidošana!" Biznesa organizacijas priekšemtā! vai kads var iedot kadu savu lidzigu darbu vai zin kur tadas lietas maldās!Nevajag tikai ATLANTAA teikt lai mekleju!nokačaju 3darbus visus pa 2Ls bet nava gluži tasko vajag!PALDIES!gaidu un paļaujos uz jusu palidzibu!PALDIES!

a kawpeec pac negribi padomaat?? smile.gif

mahmed grrr apskaties datumu kad dzekam vajadzeeja !!!

Es runaju ne jau par datumu, bet vispar par lietu kaa tadu !! Is it clear buddy !?

Mino Davaj smile.gif Savaa laikaa , pamatskolaa apbizoju pirmaa rindaa sedetajus smile.gifdevil.gif

Edited by Mahmeds

Izskataas, kad te abas puses nav viena otru sapratushas...

Mahmed pareizi saka par to palidzeshanu smile.gif

Arvist vispar shodien jau piespamojis forum ar nevajadzigiem postiem sho ieskaitot ar nedelas kaveshanos...

Minority zubrilas must die smiliez.de_29.gif

Mader un tavus postus es vispar nesaprotu biggrin.gif

Vnk viens otra palidzam and thats all, nevis noliekam thumbsup.gif

Edited by bencik

Da jopcik! Neredzu problemu, kas ir nevarat dzekam palidzet? Ja vajag atri referatu uzraut. Tad nu gan laiki pienakushi, it kaa pashiem taa nekad nav bijis.

Uzvedas te visi taa kaa butu ahujenie zubrilas un pareizie. Naa...sikstuli. smiliez.de_1538.gif

Kur atraak bija taadi ka TU un Benciks smile.gif Bet nemiizzh bundzaaa dabuju 10 balles biggrin.gif takshto viss chiki piki smile.gif Lab ka Liepajaa ir arii izpalidzigi cilveki!

TOPICK VAR CLOSE!

Edited by GooD`MeN

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...