shine Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Esmu iesaacis taisiit HL modu (nosaukumu veel nesmu izdomaajis =[) bet man vaig mapperus kas maak riikoties ar HL entities jo citaadi es to modu pa 2 gadiem uztaisiishu =[ taapec visi kuri grib paliidzet man rakstat sheit domaaju ka mods nebuus no mazajiem buus kaadas 30 mapes kaa hl un buus arii jauni modelji skripti u.t.t =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIONz Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 kas pa modu kads scenarijs sp vai mp ludzu sikaaku infu :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 jā, man ar šķiet ka kaut ko plašāk jau varēji pastāstīt vissvarīgāk hl 1 vai hl 2 mods? un single vai multi player? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted January 19, 2007 Author Report Share Posted January 19, 2007 Ok staastiishu.. (nevareeju pastaastiit, jo biju pie skolas pc.) Tas ir HL 1 Mods... "Sliktajiem" buus jauni modelji <- bi6ki izmainiiti skripti jaunas skanjas Scenaarijs... Nau ko daudz staastiit jo neesmu veel liidz galam izdomaajis-nu vareetu buus kaut kaa shaadi: Gordonu Freemenu saguusta citplaneetieshi... speeles saakums ir telpa ar vienu logu kuram nevar redzeet cauri un veel durvis. Saakuma nav iero4u... durvis atveraas ienaak "alien" saka lai seko. Tevi aizved uz cietumu kur ir daudzi saguustiiti... Cilveki! Notiek spraadziens... tev ir iespeeja beegt... jaatiek atpakalj uz zemes... bet to jau ienjeemushi citplaneetieshi... Kaut kaads murgs nu kaut kas liidziigs shim buus... SinglePLAYER MOD tas pagaidaam viss...................... mekleeju "LABUS" mapperus Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 1. galīgi neforši ka izmato to pašu Gordonu 2. atkal kaut kādi alieni - tas arī nerullē 3. single player hl1 mods nav nekas mani saistošs Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted January 19, 2007 Author Report Share Posted January 19, 2007 1. Var jau izmantot kaut kaadu Johny es Saku veel neesmu visu izdomaajis! 2. ko tad likt alienu vieta? gorillas? nu man vaig MODELJUS nevaru netaa atrast... ja kaads var paliidzeet tad paliidz! 3. Multiplayer... Hmm liidziigs HL 1 multiplayer? FŪ! labaak singleplayer =] Tie kas grib var paliidzeet... Buus arii webs... mo6 kaads maak taisiit vai reskinot modeljus... vai skanjas... vnk es viens neko nevaru izdariit tas prasiis gadus............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 es biju domājis ka alienu tēmas un mistiskie ieroči 'n that stuff ir apnikusi jau no quake laikiem, laikam citi tā nedomā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted January 19, 2007 Author Report Share Posted January 19, 2007 njaa.. kas tad tevi saista vairaak? ... vnk jaapartaisa viss HL jaamaina modelji jaamaina skripti..... viss jaamaina.... nez jaataisa HL turpinaajums nu nez vnk gribas kaut ko lielu izdariit nevis taisiit tikai mapes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyforger Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 izklausās interesanti es varētu palīdzēt mans niks skype Debesukaleejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 mjaa man vispaar patiik shitaadi pasaakumi, un ljoooti labraat paliidzeetu, tikai velns vinj zin kaa es muljkjis varu paliidzeet... mapers neesmu nekaads dizhais un modeljus taisiit arii nemaaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 varat pateikt kur nolādēt HL 1 un fgd arī, ja iefunktierētu entities, varbūt varētu palīdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 15, 2007 Author Report Share Posted May 15, 2007 Njaa atraki ljoti vecu topiku Nu taakaa TAD es nesaavaaacu tiimu, noleemu ka vairs netaisiishu.. Nu bet var jau meeegjinaat priekam Nja es tagad vairaak pie AMXX Skriptoshanas nekaa pie maposhanas =/ Ja tomer kaads grib taisiit modu - skype = shine771 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 (edited) varbūt jau varētu, tikai kur dabūt half-life ar labu DLspeed? Edited May 15, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 15, 2007 Author Report Share Posted May 15, 2007 Nu itka jau instaleejot CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Nu itka jau instaleejot CS itkā īstenībā nē tur dod tikai daļu no HL failiem, lai CS ietu, un neko vairāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 itkā īstenībā nē tur dod tikai daļu no HL failiem, lai CS ietu, un neko vairāk! Ieinstalee cs 1.5 tur t4 half life naak liidzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Ieinstalee cs 1.5 tur t4 half life naak liidzi ja? a kur 1.5 dabūt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 ko tad likt alienu vieta? gorillas? nu man vaig MODELJUS nevaru netaa atrast... ja kaads var paliidzeet tad paliidz! Varbū tas tev būs pārsteigums , bet modu autori paši tais modam vajadzīgos modeļus / tekstūras ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 ja? a kur 1.5 dabūt? bļa, crushy tu esi dumjš! ņem un nokačā 1.5! arī 1.6 der, tikai valves folderī jāieliek viens *.pak fails, kurš satur Half-life misijas un kartes, un arī caur 1.6 ies Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 bļa, crushy tu esi dumjš! ņem un nokačā 1.5! arī 1.6 der, tikai valves folderī jāieliek viens *.pak fails, kurš satur Half-life misijas un kartes, un arī caur 1.6 ies ko dumjš? kā es varu zināt kur 1.5 dabūt, ja nekad neesmu viņu lādējis, un par cik meklēju, tā arī neatradu varbūt apgaismo mani un pasaki kur to 1.5 vai vēl labāk to .pak dabūt Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 kur tad tu meklēji? gūglē? http://www.mininova.org/search/?search=half+life+1.5 http://thepiratebay.org/search/half%20life%201.5/0/0/0 un half-life dati atrodas tādā pak0.pak failā (288Mb liels) 1.6 CS'am dzinis jau ir, tikai valve mapē iemetu šo pak failu un viss gāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 2. ko tad likt alienu vieta? gorillas? interesanti būtu šaut cūkas Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 crushy nokachaa dc++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 crushy nokachaa dc++ nokačāt pašu DC++ vai nokačāt vajadzīgos datus no DC++? ja pašu DC++, tad man jau ir vincister:crushy beidz offtopiku taisīt, zb jau tavas "asprātības" atvičaju atvaļinājumu dabūsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 tu tikai teelo muljkji vai taads esi? ai labi viss pietiks offtopaa tukshi gvelzt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts