Jump to content
GIGN Forum

Func_bomb_target

ImMortl
 Share

Recommended Posts

ES uztaisu func_bomb_target,man iedod C4 raunda saakumaa un es eju likt,bet abloms-nav kur likt smiliez.de_2538.gif .Ja kaads var uztaisiiit lai vareetu likt vai pateikt kaa tieshi ir jaataisa, tad luudzu pasakiet! thumbsup.gif

P.S. neesuudzaties par karti,jo veel neesmu pabeidzis!!

Edited by ImMortl

nez, es nokompilēju un viss sanāca abi spoti iet + nostrādā trigger un uzsprāgst tās kastes

Nez man nesanaaak =[[[ mosh pievieno to bsp failu!

bet mape ir pilnīgi dirsā - lago nemērā: wpoly 495, FPS 20 - (max)51, nenormāli liels laukums, karoče totāls psc - labāk taisi jaunu

Tas lejeejais laikums paaraak liels,vai vispaar karte liela?

Edited by ImMortl

A ja es taisiishu pa mazaakiem gabaliem,tad mazaak lagos?Un varbuut kad palaidi6u karti uz servera mosh nelagos

tu domā lielo laukumu no maziem gabaliem? laugh.gif tas neko nemaina, a nē maina - vēl vairāk lagos laugh.gif

ja tu liksi uz servera tas neko nemaina jo CS jau to map tāpat kačā katram userim un lago jau tāpat + vēl connection lagi

tu domā lielo laukumu no maziem gabaliem? laugh.gif tas neko nemaina, a nē maina - vēl vairāk lagos laugh.gif

ja tu liksi uz servera tas neko nemaina jo CS jau to map tāpat kačā katram userim un lago jau tāpat + vēl connection lagi

a ja es taisiishu no tievaakaam sienaam,tad mazaak lagos? Jo es paarbaudiiju un tieshaam lago smiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2477.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...