ImMortl Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 (edited) ES uztaisu func_bomb_target,man iedod C4 raunda saakumaa un es eju likt,bet abloms-nav kur likt .Ja kaads var uztaisiiit lai vareetu likt vai pateikt kaa tieshi ir jaataisa, tad luudzu pasakiet! P.S. neesuudzaties par karti,jo veel neesmu pabeidzis!! Edited January 14, 2007 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 nez, es nokompilēju un viss sanāca abi spoti iet + nostrādā trigger un uzsprāgst tās kastes bet mape ir pilnīgi dirsā - lago nemērā: wpoly 495, FPS 20 - (max)51, nenormāli liels laukums, karoče totāls psc - labāk taisi jaunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted January 14, 2007 Author Report Share Posted January 14, 2007 (edited) nez, es nokompilēju un viss sanāca abi spoti iet + nostrādā trigger un uzsprāgst tās kastes Nez man nesanaaak =[[[ mosh pievieno to bsp failu! bet mape ir pilnīgi dirsā - lago nemērā: wpoly 495, FPS 20 - (max)51, nenormāli liels laukums, karoče totāls psc - labāk taisi jaunu Tas lejeejais laikums paaraak liels,vai vispaar karte liela? Edited January 14, 2007 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 laukums ir pārāk liels un vispār, pagaidi līdz būs pamācība kā samazināt lagus un še BSP de_aztecy.bsp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted January 15, 2007 Author Report Share Posted January 15, 2007 laukums ir pārāk liels un vispār, pagaidi līdz būs pamācība kā samazināt lagus A ja es taisiishu pa mazaakiem gabaliem,tad mazaak lagos?Un varbuut kad palaidi6u karti uz servera mosh nelagos Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 A ja es taisiishu pa mazaakiem gabaliem,tad mazaak lagos?Un varbuut kad palaidi6u karti uz servera mosh nelagos tu domā lielo laukumu no maziem gabaliem? tas neko nemaina, a nē maina - vēl vairāk lagos ja tu liksi uz servera tas neko nemaina jo CS jau to map tāpat kačā katram userim un lago jau tāpat + vēl connection lagi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted January 15, 2007 Author Report Share Posted January 15, 2007 tu domā lielo laukumu no maziem gabaliem? tas neko nemaina, a nē maina - vēl vairāk lagos ja tu liksi uz servera tas neko nemaina jo CS jau to map tāpat kačā katram userim un lago jau tāpat + vēl connection lagi a ja es taisiishu no tievaakaam sienaam,tad mazaak lagos? Jo es paarbaudiiju un tieshaam lago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaba Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 taisi tā lai mazāk redz tālu tad daļa lagu samazināsies. (man tā liekas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now