Jump to content
GIGN Forum

Kads Var Ieteikt Un Vai Ira

Domino
 Share

Recommended Posts

Aizceert uz Riigu uz Latgaliiti, tur zagtie telefoni tik daudz ka slikti metas.

Vakar mes ar 4omu bijaam aizbraukshi un pa 5O ls dabuuja pilniiba jaunu ar visu pleeviti uz displeja jauno motorolu ko tgad reklamee uz mazcenas.

Bet ieteiktu braukt ar ar Senci vai ar kadu pieaugusho ja neesi galiigs punkis, jo kad tu izeja araa no tirgus pienaks paaris dzhauri un atnems telefonu un visu pareejo.

Svars: 110 g

neteiktu kaa bagais klucis

70 MB iebūvētas atmiņas videoklipu, attēlu un ziņu glabāšanai

Video, MP3, eACC+ un 64 bitu polifoniskie zvana signāli

2 megapikseļu kamera ar plūstošu astoņkārtīgu digitālo palielinājumu un ainavorientācijas režīmu

Pārrejā INFO!!!

klucis domāju izmēros. atmiņas karte šā vai tā jāpērk klāt. ar tādu telefonu un 70 Mb nav ko īsti iesākt. ainavorientācijas (baigi gudri izklausās blink.gif ) režīms ir bullšits. aa, btw ja ņem šamo vai kādu citu telefonu iesaku paņemt datu kabeli vai USB adapteri - varēsi gan mp3 pārsūtīt no pc, gan telefona uzņemtās bildes uz pc pārsūtīt. man ir 1.3MPix kamera un tad jau kvalitāte ir tīri baudāma.

bet Nokia ir un paliek Nokia! tāpēc droši vari ņemt ciet.

Bet ieteiktu braukt ar ar Senci vai ar kadu pieaugusho ja neesi galiigs punkis, jo kad tu izeja araa no tirgus pienaks paaris dzhauri un atnems telefonu un visu pareejo.

You made me lol'd irl. Dižais ne-puņķis atradies, eloel.

Par tēmu - Tas mazcenas pa 35 latiem izskatās, ka ir dirsā neērts.Dauniskas pogas + tā vidējā tāda tizla. Toties priekš telefona laba kamera.

Kavacky variants arī ir neērts un diezgan stulbs, man viņš totāli izbesija. + kamera = joke. sowwy K. sad.gif

Edited by minOrity

Bledim taisniiba ! Man maasa ar viiru abi divi panjeema tos mazcenas mobilos. Cik es paspeeju iecholeet - super manta.

pašam ir 6233 - nesūdzos!

iebūvētā atmiņa mazcenas variantam nav 70 Mb bet mazāk! Bet man ir 1Gb micro SD karte un pietiek smile.gif

ekrāna izšķirtspēja ir laba 240x320 un vēl man patīk ka video kvalitāte ir laba+filmēšanas laikā var mainīt zoom

nez vai ir jeega pirkt telefonu pa 100-200 Ls. Tagad tac tehnologijas tik atri manias, ka bez benq, vai N seerijas nokias mobiilja paspiideet gruuti wink.gif labak nopirkt vecu, pa 40 ls vienkrasaino nokiju, kada man ir smile.gif neko sudzeties nevaru, jo zvanit un iszinjas suutiit var.

P.S. manuprat pa 100Ls sakariigu telefonu ar kemeru gruti dabut tongue.gif

P.S.s. vari meeginaat sito wink.gif

mmh, vienkarshi paspiideeja taada ideja - priekshkam man mp3 + mobilo, ja es varu tos abus dabuut vienaa. tapec nopardoshu tos abus luuzhnjus un panjemshu nokiju un iebaziishu atminjas karti. skanja es domaaju nebuus suudiigaaka kaa manam tagadeejam mp3.

vienam pazīstamam ir šitāds telefons. mp3 skanējums +- baudāms tb kvalitāte normaļna.

skanja es domaaju nebuus suudiigaaka kaa manam tagadeejam mp3.

Tas nu gan ir stipri atkarīgs no paša telefona.

Piemēram manam N70 kvalitāte klausoties mūziku uz austiņām ir pilnīgā dirsā. Basi = 0. Neatkārtojama bauda atkal iebāzt ausī Ipod'u. ( nejau pašu ipod, bet gan austiņas kuras pievienotas, aipodam. (specially for slow hands N' fb, kuri pišas vislaik vārdiem klāt sad.gif )).

Edited by minOrity

iesaku njemt sho telefonu laigan vinjsh ir nedaudz daargaks - cena grozaas no 120 - 150 ls. bet muuziku labi var klausiities un kamera laba - man patiik smile.gif

P.Saa un bleids - neveelies izvilkt no sava singa to textu, kas mistiskas sagadiishanaas rezuultata ir ari manaa singa? 1d71.jpg

P.P.S a un vinju diezgan viegli var dabuut uz nomaksu - k-kur panjem uz 2 gadu nomaksu un kabata to nejutiis thumbsup.gif

Edited by rusty

priekshkam man mp3 + mobilo, ja es varu tos abus dabuut vienaa.

es tieši tā viņu lietoju - mp3 players un telefons vienā + radio arī ja vajag

skanja es domaaju nebuus suudiigaaka kaa manam tagadeejam mp3.

uz austiņām ir labi (ja pats saliek ekvalaizeri, kas šim IR iespējams), nu bez austiņām basi ir švakāki. Vēl kas - atšķirībā no daudziem šim ir stereo skaņa (skaļrunīši abās pusēs). Atceros kaut kur ar draugiem sēdējām(ārā) un nebija muzona - es paņēmu uzliku telefonā un ieliku jakas kabatā - bija tīri normāli, nu ja nav citu variantu smile.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...