c0m3nt Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 gribeju pajautaat,ka var uztaisiit taa kad iet lielaas mapes kas ir mapcycle,nomainot uz mazaaku mapi tad turpmak turpinaas tikai mazaakaas mapes. piem man ja aiz iceworld mapcycle.txt staav awp_map2,kad nomainu uz to iceworld nakamaa nav awp_map2,bet mape kas bija nakamaa aiz taas ko nomainiiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 ja mosh panjem edit un uzraxti saprotami .. za to tur saprast pilniba neko nevar .. ja sapratu pareizi tu gribi lai neietu lielas map bet tikai mazas..? tad mosh kads plugins vajadzigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0m3nt Posted January 16, 2007 Author Report Share Posted January 16, 2007 (edited) nee,es gribu lai pa dienu iet lielaas un pa nakti mazaas... apmeram taka gign kad admins nomaina uz iceworld tad turpmaak seko mzaas mapes ,poolday.iceworldx awp_mp2 u.t.t Edited January 16, 2007 by c0m3nt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 map size picker vins maina mapes peec speletaja daudzumu http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=388198 Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0m3nt Posted January 16, 2007 Author Report Share Posted January 16, 2007 un ja piem man naktii paliek kadi 8 playeri,tad nomainaas uz mazo mapi,bet ja uz to mazo mapi salien ieksaa atkal kadi 21 playeri,tad nextmap mainaas uz lielu mapi,vai ari paliek mazaas,kamer nav kads admins uzlicis atpakal lielu mapi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigaslauvas Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 man liekas plugins nav vnk panem uztaisii vvelvienu mapcyle un kad ej gulet uzliec to otru ar mazajaam mapem ! no rita uzliec clielalas Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0m3nt Posted January 16, 2007 Author Report Share Posted January 16, 2007 un ar kadu komandu var uzlikt to otro mapcycle.?? es jau ta meginaju darit agrak bet nevareju atrast to kamandu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
easports Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 un ar kadu komandu var uzlikt to otro mapcycle.?? es jau ta meginaju darit agrak bet nevareju atrast to kamandu. nav nekadas komandas vnk panejm uztaisi divas mapcukle viena ir ar liela otra ir ar mazam mapem kad ej gulet iznjem mapcykle ar lielam mapem lauka un ieleic ar mazam mapem mapcykle un taa visu laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 da vienkaarshi uzliec to pluginu ko teicu vins reage uz speletaja skaita piem. uzliksi taa ja serveri ir 6 tad vins automaatiski saak vote for map uz aim_map un taa ja ir vairak tad uz kadu dust vai ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0m3nt Posted January 17, 2007 Author Report Share Posted January 17, 2007 nav nekadas komandas vnk panejm uztaisi divas mapcukle viena ir ar liela otra ir ar mazam mapem kad ej gulet iznjem mapcykle ar lielam mapem lauka un ieleic ar mazam mapem mapcykle un taa visu laiku tas gan man neder, piem kad es braucu uz larocca vai citiem klubiem,vai uz tusinjiem,kaa es vinu iznemshu un ielikshu citu? skrieshu uz tuvako datorsalonu un cau radminu mainiishu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 tads plugins pavisam noteikti ir, un tas saucas crafted by worm - work kodi netiek izpausti tobis vinjs tos ara nedod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now