vknok Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 ES gribeju uzprasit ka var uztaisiit taa lai admins var tikt iekshaa bez rinads servakaa nu lai admina slots butu? palidzat nevaru atrast vinu un sataisiit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWallStreet Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 ES gribeju uzprasit ka var uztaisiit taa lai admins var tikt iekshaa bez rinads servakaa nu lai admina slots butu? palidzat nevaru atrast vinu un sataisiit! amx_reservation 1 amxx.cfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 negribeju taisit jaunu topic tapec prasisu tepat.... beidzot iegadajies steam un paspelejis arzemju serveros, ieveroju fiichu ka dazos serveros ir tads *parasute* plugins lidzigi ka rope tikai uz leju darbos ... proti, lecot no augstuma ka rats kartes, turot USE butonu paradas parasuts, un taja pasa laika var shaut, kaut ari no malas liekas ka tu es tada ka *T* poza , tb radas no malas iztaisnotas rokas....izmeklejos amxmodx.org un nekur natradu tadu pluginu...ja kads ir atradis un jau lietojis ludzu iedodiet plugina nosaukumu vai linku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoger Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Varbut Sitas??? nu es isti nezinu varbut sitas! es redze amxmodx.org ka tur tads plugins ir!! takshto nemuldi ka nau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spriidiitis Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 kad tve ir amxx tve 2 admini vara ar slotu tur nekas nav ajkonfiguree 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 lol tad kapec tas ta nestrada ? o.O ir amxx un full acc, un vienalga nav parasuts defulta.. + skins ari vaidzigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now