jancis38 Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Apjoms: 512 Mb Atmiņas tips: DDRII CL: 5ms Kit of 2: Nav Maksimālā takts frekvence: 667 MHz Gribeetu nopirkt sev taadu RAM'u, bet baidos ka uz mana PC nevilks jo ir shis Maksimālā takts frekvence: 667 MHz bet kaa es varu zinaat ka man shii maksimaalaa frekvence derees ? Nu man draugs tipa teica ka tur kkaadi matesplates MHz! Nu mani PC parametri ir shaadi: Celeron RAM: 128MB RAM Viedeo karte: 64MB MHz: 800mhz Taatad ja esp iem. nopriktu sho RAM man pavilku vinu uz PC. Jo mna ir bijis taa kad esmu ielicis 512RAM un man PC visulaiku restarteejas, un draugs teica ka RAM's ir par stipru manam PC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 uzzini kāda frekvence ir tam RAM kurš jau tev ir un ja liksi tādu pašu tad jau ies Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 no sakuma pasaki kada tev matesplate... un vairaak jau izskatas ka tev ir vajadziigs sdrams, nevis ddr2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Vinicister tev pateica priekšā ,izvelc veco ramu un apskaties kāda viņam frekvence ,pērc tādu pašu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts