4uWiS^ Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 hahahaaa , smejos par riidziniekiem , jo shiem muulis suudiigs - (atbilde riigas topikaa) plus svara probleemas , domaajams , koshais Pains , var neatbilddett , salabojiet savu izskatu un nometiet svaru , grauzhiet skaabu betonu Paldies AIZEJ NOSVERIES !!!1!11!1ONEONEE !1!!11 Ameerikaa tik resni kaa juusu 4uhnja Liepaajaa naw redzeeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Pipars Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 (edited) AIZEJ NOSVERIES !!!1!11!1ONEONEE !1!!11 Ameerikaa tik resni kaa juusu 4uhnja Liepaajaa naw redzeeti. Speciaali 4uwim , runa iet par Riiga vs Liepaaja , lai jau tiek , gabals manas treknaas sirds , jo ka reiz tika mineets , shis viss nav personiigs . Padomaa veelreiz . Un nopeerc svarus . Tagad labaak ne ! Slow hand - probleemu ar chiksaam nav , kaut saliidzinaajumam - ceertamaas no liepaajas pret ceertamajaam no riigas - 8:2 , tiesa ! HaLLow - tas bija tieshi tieshi taa nepiecieshams , jo liepajniekiem fantaazijas truukums manaams , ir ir smadzenes ! Edited January 9, 2007 by Mr.Pipars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 (edited) Liepājnieku mēģinājums apgūt augstās tehnoloģijas metinot koka laivas Metināšanas dēļ aizdegas kuģis 28.12.2006 22.decembrī ap diviem dienā ugunsgrēks izcēlies Roņu ielā 4. Kuģu remonta rūpnīcā, veicot ločkuģa "Austra" remontdarbus, stūres telpā aizdegusies izolācija. Valsts policijā uzzinājām, ka iespējamais ugunsnelaimes cēlonis bijusi neuzmanīga rīcība, veicot metināšanas darbus. 99% Liepājnieku aizvien domā , ka Portugāle ir Ugāles osta. Edited January 9, 2007 by Atamans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 vota taadam ir jaabuut pieklaajiigam humoram ! cheers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 (edited) Liepājā nav tramvaja , tās ir liepājnieku halucinācijas pēc pārmērīgas tik iecienītā kastaņu kvasa lietošanas. Edited January 9, 2007 by Atamans Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 99% Liepājnieku aizvien domā , ka Portugāle ir Ugāles osta. Par šito forši iespiedzos. btw pipar, ja jau tik labi uztvēri, ka viss nav personīgi ne tā kā aunapiere 4uwis tad varbūt iečeko savu iepriekšējo postu, diezgan personisks, ne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Speciaali 4uwim , runa iet par Riiga vs Liepaaja , lai jau tiek , gabals manas treknaas sirds , jo ka reiz tika mineets , shis viss nav personiigs . Padomaa veelreiz . Un nopeerc svarus . Tagad labaak ne ! Slow hand - probleemu ar chiksaam nav , kaut saliidzinaajumam - ceertamaas no liepaajas pret ceertamajaam no riigas - 8:2 , tiesa ! HaLLow - tas bija tieshi tieshi taa nepiecieshams , jo liepajniekiem fantaazijas truukums manaams , ir ir smadzenes ! Buchas - aunupieres ! Man liekas tu apkaunoji vel jovairak Liepaju un pats sevi un pieraadiji cik gudri cilveki tur dziivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Pipars Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 da nav nekaada stressa , atvaijnojos , ja gadiijaas kaadu personiigi aizvainot . Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 man liekas ka liepaajniekiem ar humoru ir labaak jo juus visu laiku braucat virsu vini pasmejas ,bet kad jums uzbrauc liepajnieks juus uzreiz lamajaties un saakat stresot saukaat vinus par ............. p.s. pats neesmu no liepajas katrā miestā savs muļķītis. Mums vienmēr aizskartais ir 4uwis, viņiem good mens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lAlA Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 (edited) updeits: cērtamā čiksa uz baika Tas ir Saldus tu pidiņ .... Man tā liekas... Edited January 9, 2007 by lAlA Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 (edited) Tas ir Saldus tu pidiņ .... Man tā liekas... Tu stulbs esi? Edited January 9, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 katrā miestā savs muļķītis. Mums vienmēr aizskartais ir 4uwis, viņiem good mens. kadaa sakaaraa man visa nasta tika uzvelta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 kadaa sakaaraa man visa nasta tika uzvelta? Tapec ka tu esi lohs Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Tu stulbs esi? kapeec uzreiz stulbs? vinsh vienk ir no Saldus un bildee ieraudziija kaiminju Liini uz kuru met acis! iisteniibaa jau vinsh grib dabuut tikai un vieniigi baiku (viltnieks) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 pievienojos Liepaajnieku-tiim. Palielinoties naftas cenām tirgū, rekordaugstu līmeni sasniedza arī cukura cenas, paziņoja Londonas biržas LIFFE pārstāvji. Baltā cukura cena augusta piegādēm LIFFE biržā sasniedza 490 dolārus (269,99 latus) par tonnu, kas ir visu laiku augstākais līmenis. Plaanotaaji riidzinieki vienmeer izkalkulee, ka liidz ar cukuru iespeejams celsies arii citu produktu cenas, taadeelj laikus sagatavojas. Jau ziņots, ka 24.oktobrī Rīgas Sabiedrisko pakalpojumu regulatoram iesniegts sabiedriskā transporta biļešu cenas paaugstināšanas projekts, kas paredz biļešu cenu pilsētas sabiedriskajā transportā paaugstināt līdz 40 santīmiem par braucienu līdzšinējo 20 santīmu vietā. Skaidrs, ka riidzinieki vairs ar shiem nebrauks. katram savs braucamais, un riidzinieki jau miil braukt aatri. Apaljiigaas/ceertamaas daamas jau ir kaa Liepaajaa, taa arii Riigaa, bet riidzinieku ceertamo daamu skaits jau meedz pieaugt jau no mazotnes. ak, shii milestiiba pret eedienu. Riidziniekiem vienmeer ir bijushas probleemas savaldiit to, kas starp kaajaam. Liepaajnieki neprot izmantot nazhus? muljkjiiba! re, kaads pagaajushaa gada maakslinieka peedeejais shedevrs! -Tas pats- Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Tapec ka tu esi lohs No ritiem kad piecelies neskaties tik daudz spogulii vairs,jo tev tas neko nedos,jo talak kaa par savu degunu tu neredz tapat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 liepajnieks darba dienas vidu liepajas drag race liepaja no putna lidojuma(si man ipashi milja ) liepajnieks aizbraucis uz rigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 vota taadam ir jaabuut pieklaajiigam humoram ! cheers. Kas ir ko?Vairāk nava ko teikt,lielajiem mutes brūķētājiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Blade* Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Taa kaa pats esmu Liepaajnieks, tad varu tikai pateikties ka Liepaajai ir pieveersta pastiprinaata uzmaniiba, lai arii taa buutu kaada katraa zinjaa viens otrs variants ir visai reeciigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Zinu, kad vecus topikus augshaa necelj, bet cerams, kad vel peec gada nepazudiis bilde sno sitaa topika, jo diemzheel dazhas to jau ir paspejushas izdariit Kopumaa gribeju vnk pateikt, shitas ir labakais topiks, kaads gign ir vispaar bijis, atceros, veel tagad kaa es locijos un no sirds smeejos Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Kopumaa gribeju vnk pateikt, shitas ir labakais topiks, kaads gign ir vispaar bijis, atceros, veel tagad kaa es locijos un no sirds smeejos atmodi mirušu topicu? a atbilde tā arī nebija ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 (edited) Personiigi es pirmo reizi uzzinaaju par sito . Blin sen nebiju taa smeejies tagad jaaiet samekleet kkur topiks par Riigu. Edited May 26, 2008 by schnappi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Taa atbilde ko liepajnieki deva pretiim, bij kaa kakim pirdiens, cik atceros, kaads kaut ko meginaaja panakt, bet tas beidzas ar to, kad macho pats par riigu taja topikaa pateica smiekligaakus jokes, nekaa liepajnieki par mums Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 kādam nav links uz topicu> slinkums meklēt kad būs laiks uztaisīšu norm pa Rigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 bļeģ, benčik, es domāju ka novārnošu uz innahuj gadiem to ampli, kas pacēla šito topiku. tev tiek PUSBRĪDINĀJUMS. nākošreiz čista varnošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts