SNAIPER Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Tici man tas ir daudz grūtāk,bet ja gribi varu pierakstit kā: Jā vai Nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 pieturzīmes reizēm noder... atkal vēlviens spamers.... par tēmu: paldies snaiper par labratorijas durvīrm ar pogu,tagad esu monstrs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 gan jau bet es par pogu vel nestastiju tikai tas kuras atveras ar pieskarienu vai ar (Use) E pogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 gan jau bet es par pogu vel nestastiju tikai tas kuras atveras ar pieskarienu vai ar (Use) E pogu a es iemācījos ar pogu kā office Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Proti sataisit tas durvis nu kur varti cs_offis tur kur CT spam vieta kur ar richagu pacelas es tadus protu ar tadu ka skruvi taisit!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Proti sataisit tas durvis nu kur varti cs_offis tur kur CT spam vieta kur ar richagu pacelas es tadus protu ar tadu ka skruvi taisit!!! tu varbūt sāksi rakstīt ar garumzīmēm, mīkstinājumzīmēm un pieturzīmēm un vēl beigsi tēlot ātrrakstītāju, kurš tu neesi. tavā postā savādāk ir "CT spam vieta" un pēdējā daļa vispār nesaprotama - kāds "ričāgs" un kāda "skrūve" ā un vēl sāc izmantot pogu edit nevis taisi double-postus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
colins12 Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 a karo4 man jajag to sky uzlikt zinu kaut kur te bija rextits bet vairs neatceros ja kadam nav slinkums varetu uztaisiit normaalu pamaciibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
colins12 Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 ok tnx atradu to temu kur bija raxtiits varat netaisiit pamaciibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 (edited) Labi parasti tad loti steidzos sorry. par to skrūvi es parasti nezinu ka viņa pareizi saucas!!! Nu atceries kur tās durvis kas ceļas uz augšu mapē cs_office pie CT spam vietas vinu iedarbina ar to kloķi kuru vajag nolaist uz leju ,bet es domaju ka zinu kā taisīt tādus pašus vārtus tikai ar tādu venteli cik ļoti pagriezīsi to venteli tik pat daudz atvērsies durvis!!! Edited January 6, 2007 by SNAIPER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now