Jump to content
GIGN Forum

Enas Un Gaismas

Dark13
 Share

Recommended Posts

Vari izmantot arī (light_environment) tā ir ipkā ista sule!!! naughty.gif

Kur noliksi, zem tāda leņķa arī kritīs sules stari.

user posted image

user posted image

Tad panem iezime light_environment un piespied Map/Map properties

user posted image

1) Map Description / Title tas (nepieder pie apgaismojuma) tur tu vari ierakstīt mapes nosaukumu un kas vinu taisija piem. cs_Tralala by Dark13.

2) Environment map (cl_skyname) (nepieder pie apgaismojuma) šeit raksti bildītes nosaukumu kura tiek izmantota kā debesis(sky)

3) Default light level šis ir tas kas tev tiesi ir vajadzīgs,minimālais kartes apgaismojums.Lielākā daļa mapmeikeru atstās šo laukumu ar skaitli 0,bet tiem kam patīk (kautkas) tie liks piem. 65 tas nozīmēs ka map tiks apspīdēta ar gaišumu 65.

4) Max viewable distance (nepieder pie apgaismojuma) maksimāla redzamība uz kartes Ja tu redzi ka tavā mapē daži prieksmeti ir neredzami tad ieliets lietāku ciparu.Nemainot tur stav cipars 4096 max ir 8192.

Problēmas kas var notikt ar light_environment ir ja kad ieej savā map un tā ir pilnīģi tumša tas nozīmē ka tava (saule) atrodas kaut kādā priekšmetā (sienā vai klintī)

P.S Es ceru ka bilde iznāks jo es pirmo reizi lieku bildi forumā!!! rolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gif

Edited by SNAIPER

ooo paldies izmeginasu smile.gif

mana mape ir nevis visa tumsa bet gan gaisa un nav neviena vieta kur butu biki tums sad.gif

man vel paris jaut

1. ka var atrast to LEAK

2. kas ir Level fadi in un New level unit

user posted image

3.kapec kad es ieeju New Game man ta mape lago

Edited by Dark13

ooo paldies izmeginasu smile.gif

mana mape ir nevis visa tumsa bet gan gaisa un nav neviena vieta kur butu biki tums sad.gif

man vel paris jaut

1. ka var atrast to LEAK

2. kas ir Level fadi in un New level unit

user posted image

3.kapec kad es ieeju New Game man ta mape lago

1. grūti! hammer editora helpā ir daži vienkārši padomi, bet labāk jau vienkārši centies taisīt lai nerastos LEAK, jo diez vai atradīsi...

2.šķiet ka esi ielādējis hammerā halflife.fgd failu kurā ir entity saraksts, bet tev vajag halflife-cs.fgd - resp. failu kas padara iespējamu entity smart edit (tiesa ne visu)

level fade in ir half-life (un citām misijām) nu efekts ka lēnām parādās levels no tumsas

new level unit arī kaut kas misijām - vienalga tev to nevajag!

3. ko tu domā ar lago? lagiem iemesls protams 99% ir tas ka kaut kāda kļūda vai nepilnība bija!

Edited by vincister

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...