SNAIPER Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Kā sataisīt masīnu kuraja var ieiet vai kamazu lai vins kustetos es taisiju man neiznaca!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 Nu plizzz kads palidziet!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HopeWaplet Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 http://netgames.apollo.lv/forums/index.php?showtopic=15722 zhel ka nevar bilde apstiities bet cerams derees! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 neiznak var kads man paskaidrot seit ar normaliem atteliem Es sataisiju erroru nerada nekadu a kad spiezu new game vinas tur nav!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 no tava pēdējā posta var spriest ka tev pat nav izdevies karti nokompilēt par bsp (ja tu saki ka spied New Game un neparādās) un tā kā tev pat tas nesanāk tad labāk pie mašīnām neķeries, jo tās ir pietiekami sarežģīti jātaisa...kad būs jau pieredze ar kartēm, tad mēģini taisīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted January 2, 2007 Author Report Share Posted January 2, 2007 Es mapes protu taisit un PROTAMS kombinet bet gribu iemacities ka taisit forsakas detalas!!! Es visam iemacijos par dazam dienam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted January 2, 2007 Author Report Share Posted January 2, 2007 Ja varetu palidzi sataisit masinas ar visiem zimejumiem es te redzu tu te tads ka map meiking PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 krutākas lietas jau protams ir forši taisīt, bet vai tiešām to vajag. Pats es karti taisu tā lai man pašam liktos interesanti spēlēt un neesmu redzējis nevienu karti kur būtu forši spēlēt ar mašīnām - ja kartē ir mašīnas vienalga normāli spēlētāji tādas neizmanto. Tu droši vien gribi karti ko var pie fun tipa pieskaitīt, vai arī kādu ķipa reālistisko Es pats esmu mašīnas taisiji tikai reizes divas - vienreiz tāpat un vēl reizi uzprasot draugam personīgi. Ja man nebūs slinkums(maz ticams) varbūt kādreiz uztaisīšu tutoriāli, bet gan jau LIONz uztaisīs ātrāk, vai salabos esošo kuram vairs nav bilžu ja uzskati ka esi daudz jau apguvis tad tev nevajadzētu rasties problēmām uztaisīt mašīnu arī no tutoriāļa kurā nav bilžu ā un es neesmu PRO, esmu uuberPRO © Pain Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted January 2, 2007 Author Report Share Posted January 2, 2007 Tev ir taisnība es gribu sataisīt FUN mapi un vel es gribu iemācīties taisīt mašīnas tā priekš sevis!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) Tev ir taisnība es gribu sataisīt FUN mapi un vel es gribu iemācīties taisīt mašīnas tā priekš sevis!!! ieej te http://www.fpsbanana.com/tuts/173 tur gan viss ir angliski, bet es ceru, ka tu saproti anglju val... neesi jau oopiits.! Edited January 25, 2007 by arvist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now