Jump to content
GIGN Forum

Help!

SNAIPER
 Share

Recommended Posts

no tava pēdējā posta var spriest ka tev pat nav izdevies karti nokompilēt par bsp (ja tu saki ka spied New Game un neparādās)

un tā kā tev pat tas nesanāk tad labāk pie mašīnām neķeries, jo tās ir pietiekami sarežģīti jātaisa...kad būs jau pieredze ar kartēm, tad mēģini taisīt!

krutākas lietas jau protams ir forši taisīt, bet vai tiešām to vajag. Pats es karti taisu tā lai man pašam liktos interesanti spēlēt un neesmu redzējis nevienu karti kur būtu forši spēlēt ar mašīnām - ja kartē ir mašīnas vienalga normāli spēlētāji tādas neizmanto. Tu droši vien gribi karti ko var pie fun tipa pieskaitīt, vai arī kādu ķipa reālistisko

Es pats esmu mašīnas taisiji tikai reizes divas - vienreiz tāpat un vēl reizi uzprasot draugam personīgi. Ja man nebūs slinkums(maz ticams) varbūt kādreiz uztaisīšu tutoriāli, bet gan jau LIONz uztaisīs ātrāk, vai salabos esošo kuram vairs nav bilžu

ja uzskati ka esi daudz jau apguvis tad tev nevajadzētu rasties problēmām uztaisīt mašīnu arī no tutoriāļa kurā nav bilžu

ā un es neesmu PRO, esmu uuberPRO © Pain tongue.gif

• 4 weeks later...

Tev ir taisnība es gribu sataisīt FUN mapi un vel es gribu iemācīties taisīt mašīnas tā priekš sevis!!! 4.gif  31.gif

ieej te http://www.fpsbanana.com/tuts/173

tur gan viss ir angliski, bet es ceru, ka tu saproti anglju val... biggrin.gifbiggrin.gif neesi jau oopiits.! biggrin.gif

Edited by arvist

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...