janhouse Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Būtu lielsiki, ja gign.lv uztaisītu sql datubāzi kurā glabātos banotās IP un pieeju informācijas nolasīšanai varēt saņemt jebkurš cs serveris, bet atļauju pievienot tikai lielākie serveri (lai kāds gudrītis nenobanotu visu LV) Ja šo apvienotu ar kādu amxx pluginu, tad tas būtu latvijas čīteru iznīdētājs. Šāds blacklists tiktu papildināts no vairākiem serveriem un tātad tā vietā lai katrā serverī admini mestu ārā vienus un tos pašus ākstus, vienā serverī izbanotais čīteris tiktu iekļauts blacklistē un viņš netiktu nevienā citā serverī kurš lietotu šo pašu datubāzi. Vai ideja nav lieliska? Es pieminēju gign.lv datubāzi, jo nezinu nevienu citu LV serveri kurš teorētiski varētu glabāt šādu informāciju. Uz macajiem CS serveru turētājiem šādu atbildību nevarētu balstīt, jo viņiem bieži karas serveri utt. Sasparojieties un mēģiniet pierunāt gign, baltgames vai netgames izveidot šādu publisku blacklisti. Varbūt jāizveido kāda balsošana? Ko jūs domājat par ko tādu? P.S. Ja nepieciešama palīdzība sistēmas veidošanā, varu palīdzēt, jo tas nav nemaz tik sarežģīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 (edited) Būtu lielsiki, ja gign.lv uztaisītu sql datubāzi kurā glabātos banotās IP un pieeju informācijas nolasīšanai varēt saņemt jebkurš cs serveris, bet atļauju pievienot tikai lielākie serveri (lai kāds gudrītis nenobanotu visu LV) Ja šo apvienotu ar kādu amxx pluginu, tad tas būtu latvijas čīteru iznīdētājs. Šāds blacklists tiktu papildināts no vairākiem serveriem un tātad tā vietā lai katrā serverī admini mestu ārā vienus un tos pašus ākstus, vienā serverī izbanotais čīteris tiktu iekļauts blacklistē un viņš netiktu nevienā citā serverī kurš lietotu šo pašu datubāzi. Vai ideja nav lieliska? Es pieminēju gign.lv datubāzi, jo nezinu nevienu citu LV serveri kurš teorētiski varētu glabāt šādu informāciju. Uz macajiem CS serveru turētājiem šādu atbildību nevarētu balstīt, jo viņiem bieži karas serveri utt. Sasparojieties un mēģiniet pierunāt gign, baltgames vai netgames izveidot šādu publisku blacklisti. Varbūt jāizveido kāda balsošana? Ko jūs domājat par ko tādu? P.S. Ja nepieciešama palīdzība sistēmas veidošanā, varu palīdzēt, jo tas nav nemaz tik sarežģīti. Njā tas nau lab... Piem man ir dabūts bans par itkā wh iekš boldnet vai itkā no-recoil iekš kopidejas, un tad padomā kāds nepraša kā White Eagle mani nobano neparko, un es vars nevaru spēlēt uz citiem serveriem, itkā ideja laba, bet domāju var iztikt... Edited December 27, 2006 by naziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhouse Posted December 27, 2006 Author Report Share Posted December 27, 2006 Kā jau es teicu, tad iespēja nolasīt info būs visiem, bet pievienot info tikai uzticamiem serveriem. Un būtu noteikumi pēc kuriem vadoties drīkst banot lietotāju. T.I. ttikai tad ja admins 100% pārliecināts, ka lietotājs lieto čītus Tas būtu kas līdzīgs steam banlistei, kura darbojas visos steam serveros Tikai labāka LV versija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Un būtu noteikumi pēc kuriem vadoties drīkst banot lietotāju. T.I. ttikai tad ja admins 100% pārliecināts, ka lietotājs lieto čītus Nū itkā jau visi admini banojot ir 100% pārliecināti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taliban Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Nū itkā jau visi admini banojot ir 100% pārliecināti... Nja reizem gadas, ka nobanojot neesi parliecinats, bet doma ka noteikti vinam ir chiti, visadi gadas Kkads divains textins man Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhouse Posted December 27, 2006 Author Report Share Posted December 27, 2006 nē nav. tie 12 gad;igie admini no tā neko nesaprot. Šaubos, ka gignā vai netgeimos vai kādā citā lielā un labā serverī tā gadītos. Tapēc jau arī jāizlemj kuriem serveriem dot db paroles un kuriem ne. Ja seņemtu pārāk daudz sūdzības par servera adminiem, serverim aizliegu čīteru pievienošanu un tā servera uzliktie bani tiktu anolēti. Visu var izdomāt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 nē nav. tie 12 gad;igie admini no tā neko nesaprot. Šaubos, ka gignā vai netgeimos vai kādā citā lielā un labā serverī tā gadītos. Tapēc jau arī jāizlemj kuriem serveriem dot db paroles un kuriem ne. Ja seņemtu pārāk daudz sūdzības par servera adminiem, serverim aizliegu čīteru pievienošanu un tā servera uzliktie bani tiktu anolēti. Visu var izdomāt! DOmĀJU, bet nezinu - Iespējams wormam vai macho nemaz nebūtu velme/laiks šādas iekārtas izveidē, viss jāorganizē u.t.t..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taliban Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Si sistema butu laba bet, ka jau viss musu pasaule- ar trukumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhouse Posted December 27, 2006 Author Report Share Posted December 27, 2006 es to varu izveidot. amxx izdomātu kā pluginu uzcept un webaa apluukosanu arīi elementāri uztaisīt. Banotie useri varēs sūdzēties no weba utt. Es to varu uztaisiit un labot visus glukus bet vajag serverus kas to lietotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reecall Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 pilniigi un galiigi garaam! piemeeram ja es gignaa norauhu banu uz 120 minuuteem, tad sanaak ka es newaru newienaa citaa speleet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taliban Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Nja tas nav labi, butu labi ja citos nevaretu spelet tikai tie, kuri dabujusi perament ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhouse Posted December 27, 2006 Author Report Share Posted December 27, 2006 recaal blje ciitot nevajag, ja?! Sajaa banlistee aizliegts bus banot par tadam lietam ka adminu lamaasana un tadiem siikumiem. sis buus TIKAI UN VIENIGI ciiteru blacklist. Jus lasiit nemaakat? Un nevis nevienaa citaa, bet tajos, kuri lietos blacklistu. Vajag domaat pirms saac lietot schiitus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taliban Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 (edited) Nu tad vsp par lamasanos, TKingu, dirsanos banot nedrikstes? Vins jau neteica ka par chitiem bano, jo par tiem ir perm ban , bet gan uz 120 min hvz par ko Edited December 28, 2006 by Taliban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 (edited) parlasi ko janhouse teica un apdoma p.s ideja ir laba tikai jamekle labi admini Edited December 28, 2006 by priedzza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taliban Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Nepareizi noformuleju jautajumu Tatad ko tad lai dara ar tiem dirsejiem, kurus nedrikst banot? Cik tad var kikot un gagot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 nesatraucies..taada sajuta ka tev ir nepatikshanas katru reizi kad esi kada serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhouse Posted December 28, 2006 Author Report Share Posted December 28, 2006 dirseejus jau driikst banot. vnk banos nevis kopeejajaa blacklistee, bet servera blacklistee. Nu karoče šis būs tikai čīteru blacklist. Ja serveri grib banot arī visus pārējos, tad viņiem jābano tikai sava servera robežās. piemēram ja parasti lietotājus bano ar amx_ban, tad čīterus banos ar ban_chiter komandu un taa info saglabasies mysql datubaazee Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 (edited) Nepareizi noformuleju jautajumu Tatad ko tad lai dara ar tiem dirsejiem, kurus nedrikst banot? Cik tad var kikot un gagot nē tos var banot lokālajā banlistē, bet čīterus tajā lielajā ar citu command EDIT: oh shit, kamēr ieposto tikmēr jau citi pasteidzās...bet doma gan tāda pat bija Edited December 28, 2006 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhouse Posted December 28, 2006 Author Report Share Posted December 28, 2006 nu luuk Bliežam virsuu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 nu gaidi ko teiks varenie, ja tu gribi te gignā lai būtu es jau esmu par, tikai laicīgi jau foruma sadaļu vajag, kur rakstīt sūdzības tieši par šito varēs tā teikt čīteri tusēt tikai mazajos servakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhouse Posted December 28, 2006 Author Report Share Posted December 28, 2006 man ir taada ideja, ka tajaa web lapaa kur vares apluukot blacklisti nobanotaas ip ipasnieks var ierakstiit komentaaru pie sava bana un/vai luugt lai to atbano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 tad jau katrs steigsies un nezin vai shii ideja tiks izpildiita Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhouse Posted December 28, 2006 Author Report Share Posted December 28, 2006 dodiet man kadu vietu uz weba un pieeju mysql un LV blacklists drizuma paradisies lietosanai Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 nost ar vārdiem, pie darbiem! jebšu es gribēju teikt - tev neviens pagaidām neticēs! Uztaisi visu ko vajag - webu, datubāzi etc. un iedod gatavu, esjošu paraugu - vo tad kāds sāks domāt vai dot tev piekļuvi datubāzei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reecall Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 (edited) recaal blje ciitot nevajag, ja?! Sajaa banlistee aizliegts bus banot par tadam lietam ka adminu lamaasana un tadiem siikumiem. sis buus TIKAI UN VIENIGI ciiteru blacklist. Jus lasiit nemaakat? Un nevis nevienaa citaa, bet tajos, kuri lietos blacklistu. Vajag domaat pirms saac lietot schiitus smiliez.de_2469.gif kuraa bridii es iemineejos kko pa 4iitoshanu? Edited December 28, 2006 by Reecall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts